Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
a zamisli ristic da gu pogodese trojkata na krajot vi se stresoa gangliite :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
ja bese tamu vasite pocnaa da frlat zapalki ama policijata gi sredi

Ја беше, ја небеше...не ми одговори, како ви ви се вика навивачката група де

bb[noone];1866818 напиша:
jas ke vi kazam...OVCARI i so ako im se vika taka ?

:pos: :pos: :pos: E што ако им се вика така де :pos: Најбољи име на свет држат :pos: :pos: ке си умрам кога ќе видам транспарент овчари кај нас во сала, стварно ке си умрам....од смеење :pos::pos::pos:

:pos: :pos: :pos: E што ако им се вика така де :pos: Најбољи име на свет држат :pos: :pos: ке си умрам кога ќе видам транспарент овчари кај нас во сала, стварно ке си умрам....од смеење :pos::pos::pos:

zdravje boze pa mos i ke vides:baeh::baeh::baeh:

iskreno mene Ovcari mi e bas OK ime,za razlika od nekoi si angliski kombinatoriki,bas izvorno i bez kompleks.Napred Ovcari,solidna ekipa imate

iskreno mene Ovcari mi e bas OK ime,za razlika od nekoi si angliski kombinatoriki,bas izvorno i bez kompleks.Napred Ovcari,solidna ekipa imate

Баш им е погодено името а? Ок, чим викаш така, јас не ги знам, значи морам да ти верувам :)

e aj na tebe imeto pogodeno li ti e,zemi go fabrickoto ili ovoj nick-ot,koe sakas.Da ne sakas pak da debatirame kako pred dve tri nedeli i pak da places.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom