city park boy
Red Legend Sınce
- Член од
- 30 март 2007
- Мислења
- 2.338
- Поени од реакции
- 22
и на вас би ви одговарало....
Ја беше, ја небеше...не ми одговори, како ви ви се вика навивачката група деa zamisli ristic da gu pogodese trojkata na krajot vi se stresoa gangliite :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
ja bese tamu vasite pocnaa da frlat zapalki ama policijata gi sredi
jas ke vi kazam...OVCARI i so ako im se vika taka ?Ја беше, ја небеше...не ми одговори, како ви ви се вика навивачката група де
bb[noone];1866818 напиша:jas ke vi kazam...OVCARI i so ako im se vika taka ?
ne ama ja bese od tia so vi prefrlati li bese toj usran decko, sto po frleniot upaljac nakaj nego posle toa glavata ne ja krena ?
zdravje boze pa mos i ke vides:baeh::baeh::baeh:![]()
![]()
E што ако им се вика така де
Најбољи име на свет држат
![]()
ке си умрам кога ќе видам транспарент овчари кај нас во сала, стварно ке си умрам....од смеење
![]()
овој клошаров центарски одма се јави цццци на вас би ви одговарало....
ne a ti da ne bese onoj koj koga go frli upaljacot cajkanite go pretepaa od kotekti li bese toj usran decko, sto po frleniot upaljac nakaj nego posle toa glavata ne ja krena ?
ne a ti da ne bese onoj koj koga go frli upaljacot cajkanite go pretepaa od kotek:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
ne se "palam" ama nekoj od tia vasite "izgore":pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
kako moze da se palis na gandarite be aloooo
А тебе кај ти се овците?ne se "palam" ama nekoj od tia vasite "izgore"
heheheheheheheheheА тебе кај ти се овците?
Баш им е погодено името а? Ок, чим викаш така, јас не ги знам, значи морам да ти верувамiskreno mene Ovcari mi e bas OK ime,za razlika od nekoi si angliski kombinatoriki,bas izvorno i bez kompleks.Napred Ovcari,solidna ekipa imate