Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
јане мајсторе нека ти е со среќа во новиот клуб и дај боже да успееш во тој клуб да земеш многу титули...п.с АЕРОДРОМ ТЕ САКА...

Ем ви го донел купот ем му јадете лајна на глава цел живот. Зашо така му прајте на човекот? На Симиќ мислам
mislis simik ni go donel kupot pored mark din , vrbica, pero, mirza

a vrba ne sitna togas za 20000 marki, i kopiljot utna 4 slobodni po red sto nikogas vo kariera ne mu se desilo

mislis simik ni go donel kupot pored mark din , vrbica, pero, mirza

a vrba ne sitna togas za 20000 marki, i kopiljot utna 4 slobodni po red sto nikogas vo kariera ne mu se desilo

Posle taa utakmica se ubiv od placenje... denes ja iam na dvd, ja imam gledano 3-4 pati ali nikogas ne do kraj, ednostavno srce mi se kine... a vrba ke go stigne kletva ne se sekirajte

nad davitkov na slikata e marko ivanovic eden od najdobri stranci sto imaat igrano vo ligava do nego e zdravskovski a izmegu majmunot i pece mislam deka e vladicevski

da,da,Vlatko Vladicevski,dobar plej i strasen trojkas,a Marko Ivanovic vo bivsa YU imase i nekolku nastapi za reprezentacija.Toj do nego e od Partizan i bese dobar u YU liga ama tuka nisto ne pokaza

Posle taa utakmica se ubiv od placenje... denes ja iam na dvd, ja imam gledano 3-4 pati ali nikogas ne do kraj, ednostavno srce mi se kine... a vrba ke go stigne kletva ne se sekirajte

Еј. Може ли да ставиш на јутуб барем последните минути. Да видиме шо натпревар е било а?

Еј. Може ли да ставиш на јутуб барем последните минути. Да видиме шо натпревар е било а?

Ќе биде ставена наскоро, не можам да кажам конкретно кога. Што натпревар било знаат само тие што навиваат за МЗТ

Па во право си. Само вие може да знаете колку тоа ви значело. Ние само може да коментираме. Поентата ми е сакам да видам, шо екипа се биле ова она. Пошо клиповите со Реал ептен се добри затоа:toe:

abe vie ke bidete tepani, ama samo ne znam dali kaj nas ili kaj vas ke ima brkanje po lozjeto...

Сите цитати се извади од некој си блог од страна на некој си козар...некој кој сака да биде како мене...копук кој пробува да ме копира...а толку е далеку од тоа, што дури и е патетична копија од ископлексирано сељачиште, кое наместо со татко му да протестира за откупот на лозјето, посакал да го види главниот град, македонската метропола...

VO AVTOBUSOT SE PIESE PEESE ZAEBANCII I ETE GO SKOPJE -GOLEMOTO SELO

По ова се наметнува прашањето, ако Скопје е големото село, што е Кавадарци, селце или гумно?

TRGNAVME NAKAJ VLEZOT BEVME SOLIDNA BROJKA
Од кога 12 души е солидна бројка???

DO VLEZOT KADE STO BESE OBEZBEDUVANJETO I OD NEPOZNATI PRICINI GI ODZEMAA CIGARITE NA GLEDACITE AMA NIKOJ DA TI KAZE ZOSTO , UPALJACI AJ AMA CIGARI NE SUM VIDEL DO SEA-
Која е спортската култура на козаров? Колку тој знае за закони во спортот и останато се гледа по реченицава...Ако во тоа ваше гумно од град ви дозволуваат што сакате да правите затоашто сте една педа луѓе и секој џандар ви е роднина, законот за спорт вели дека е забрането влесување цигари во салите и секаде каде што се почитуваат законите, да не речам само во Скопје, не се дозволуваат цигари, а таму во селата, правете си што сакате, кога ке дојдете во цивилизација, мора да се однесувате по законите на цивилизацијата.

SE UPATIVME KON EDEN OD VLEZOVITE I OP IZLEGOVME NA STRANATA NA KOMITITE :) IMASE POLICIJA POCNAA DA SI GI SOBIRAT ZNAMINJATA POSTO KAKO SO KAZAV BEVME SOLIDNA ZDRAVA GRUPA I TUKA VO TESNECOT PRED VLEZOT SLEDESE NAJ JAKOTO PEENJE I VLEGOVME VO SALATA I PRED NAS POLICIJA -PEDERI SO PLAVI KAPI:) POGLUP OD JANDAR NAJDI CASTAM !! GLUPACITE SAKAA DA NE STAVAT ZAEDNO SO KOMITI

Комити не си го собираа знамето туку си го местеа...здррава група сте биле? Оу мај Гад. Ако сте биле здрава група сигурно Комити ги молеле џандарите да ги штитат од вас хехехехехе. Зашто лажете опинци, Џандарите ве спасија да не ве убијат од котек.

NIE PEEVME SAMO PESNI ZA REPREZENTACIJATA SE RAZBIRA KLUBSKITE PESNI NE GI PEEVME I KAKO STO TREBA SE BODRI MAKEDONIJA , ZA RAZLIKA OD OVIE AEROSELANCISTATA PEEJA PESNI ZA NIVNIOT BEDEN MZT KOJ GO GAZEVME VO PRVENSTVOTO
Зар имате клубски песни вие а да не се бледа копија на ФА? Кога ке сфатите дека за ФА постои само МЗТ и ништо друго, тогаш ке сфатите колку е таа верна навивачка група. Мзт Скопје е за нив светост, нешто што вие опинци никогаш нема да го разберете.

I AEROSELANCOV SE MOTASE ALI MUDA NIKAKO KE GO PRATEVME VO DRZAVANA DOBRO BEVME SOBRAN
Козари биле добро собрани...усрани бевте како гулаб лепешкар. Само тој Аеродромец не се моткал за да ве нападне, ако некој имал намера да ве нападне, ке те го јаделе како два и два, пошто бевте една шака клошари собрани.

КOMITITE PRESTANAA DA PEAAT AEROSELACIVE I ONI PRESTANAA SAMO NIE CELA SALA NAKAJ NAS
Да, да дури и кошаркарите престанаа да играат за да ве гледаа, патетичен лажго еден. Зашто лажеш како ром бе?

MU JA VIKNAVME LOZARI ISTOK DA ZNAAT DEKA NE SME OD BITOLA
Не сте од битола, битолски слуги сте, затоа така ви викаа

I POSLE PUSTAA RAKA AKO BESE ISKRENA , STOZNAM,DOVIKOVAA JAVETE SE LOZARI PA JA PEEVME MAKEDONIJA,MAKEDONIJA

Комити: У
Козари: У
Комити: А
Козари: А
Комити: Провинцијалци
Козари: Македонија

стварно им пуштаа рака хехехехе

AEROSELANCISTAVA SE GRUPIRAA DEMEK KE TEPAAT NA PEDERSKI NACIN OD 100 METRA SO KAMEN OO BE DECA SELANCINJA AKO IMAVTE MUDA DOJTE POBLIZU OSTAJTE KAMENJATA DOJDETE
Лажго мрсулав, ФА не била таа што фрлала со камења...и биди среќен што било со камења пошто каква групичка бевте и основношколци ке ве скембаа

POUKA!!! DO AEROSELJACITE!!! VIDOVTE I KE GLEDATE KAKO SE BRANAT REPREZENTATIVNITE BOI KAKO SE NAVIVA BEZ NI EDNA PROVOKACIJA DO NI EDEN MAKEDONEC DO NIEDEN MAKEDONSKI KLUB DO NISTO STO E MAKEDONSKO A ZA RAZLIKA OD VAS AEROSELANCISTA KOI PROVOCIRAVTE NE NAREKUVAVTE PROVINCIJALCI ABRE SELANI AERODROMSKI SRED AERODROM VI SETAAT KONJI DO KEJOT GI IMATE CIGANITE AERODROM E SELO SO ASFALT . ALI ONAA NARODNATA NE E ZAGABE SE POKONDURIL SEJAKOT!! AJ SEA EBE TE SE I MOLETE SE VO PRVENSTVOTO DA NE VE POBEDUVAME SO MNOGU RAZLIKA ! EVE I EDEN POZDRAV DO VAS
Молете се да не ве снајде судбината на Струмица, седете си во тоа ваше вошливо Кавадарци, кроите си го лозјето, газете си го гроздот, пошто вие сте проколнати на тоа...еднаш сељак, цел живот сељак. Фени ви го направи Кавадарци позагаден и од Велес а вие се лажете наместо да ги стави филтрите што коштаат 50 милиони евра ве шета до Скопје да видите и вие град.

Признавам, Кавадарчани се најжелезни, највеќе железо имаат во градите, најмногу ретардирани по глава на жител и што е најважно, се едни од најопинците во државава.

ПС. Козари не е печатна грешка.

Кога ке сфатите дека за ФА постои само МЗТ и ништо друго, тогаш ке сфатите колку е таа верна навивачка група. Мзт Скопје е за нив светост, нешто што вие опинци никогаш нема да го разберете.

Тогаш зошто на натпревар на репрезентацијата пеевте песни за МЗТ ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom