Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mislis simik ni go donel kupot pored mark din , vrbica, pero, mirzaЕм ви го донел купот ем му јадете лајна на глава цел живот. Зашо така му прајте на човекот? На Симиќ мислам
mislis simik ni go donel kupot pored mark din , vrbica, pero, mirza
a vrba ne sitna togas za 20000 marki, i kopiljot utna 4 slobodni po red sto nikogas vo kariera ne mu se desilo
Го стигнаPosle taa utakmica se ubiv od placenje... denes ja iam na dvd, ja imam gledano 3-4 pati ali nikogas ne do kraj, ednostavno srce mi se kine... a vrba ke go stigne kletva ne se sekirajte
Posle taa utakmica se ubiv od placenje... denes ja iam na dvd, ja imam gledano 3-4 pati ali nikogas ne do kraj, ednostavno srce mi se kine... a vrba ke go stigne kletva ne se sekirajte
Еј. Може ли да ставиш на јутуб барем последните минути. Да видиме шо натпревар е било а?
VO AVTOBUSOT SE PIESE PEESE ZAEBANCII I ETE GO SKOPJE -GOLEMOTO SELO
Од кога 12 души е солидна бројка???TRGNAVME NAKAJ VLEZOT BEVME SOLIDNA BROJKA
Која е спортската култура на козаров? Колку тој знае за закони во спортот и останато се гледа по реченицава...Ако во тоа ваше гумно од град ви дозволуваат што сакате да правите затоашто сте една педа луѓе и секој џандар ви е роднина, законот за спорт вели дека е забрането влесување цигари во салите и секаде каде што се почитуваат законите, да не речам само во Скопје, не се дозволуваат цигари, а таму во селата, правете си што сакате, кога ке дојдете во цивилизација, мора да се однесувате по законите на цивилизацијата.DO VLEZOT KADE STO BESE OBEZBEDUVANJETO I OD NEPOZNATI PRICINI GI ODZEMAA CIGARITE NA GLEDACITE AMA NIKOJ DA TI KAZE ZOSTO , UPALJACI AJ AMA CIGARI NE SUM VIDEL DO SEA-
SE UPATIVME KON EDEN OD VLEZOVITE I OP IZLEGOVME NA STRANATA NA KOMITITEIMASE POLICIJA POCNAA DA SI GI SOBIRAT ZNAMINJATA POSTO KAKO SO KAZAV BEVME SOLIDNA ZDRAVA GRUPA I TUKA VO TESNECOT PRED VLEZOT SLEDESE NAJ JAKOTO PEENJE I VLEGOVME VO SALATA I PRED NAS POLICIJA -PEDERI SO PLAVI KAPI
POGLUP OD JANDAR NAJDI CASTAM !! GLUPACITE SAKAA DA NE STAVAT ZAEDNO SO KOMITI
Зар имате клубски песни вие а да не се бледа копија на ФА? Кога ке сфатите дека за ФА постои само МЗТ и ништо друго, тогаш ке сфатите колку е таа верна навивачка група. Мзт Скопје е за нив светост, нешто што вие опинци никогаш нема да го разберете.NIE PEEVME SAMO PESNI ZA REPREZENTACIJATA SE RAZBIRA KLUBSKITE PESNI NE GI PEEVME I KAKO STO TREBA SE BODRI MAKEDONIJA , ZA RAZLIKA OD OVIE AEROSELANCISTATA PEEJA PESNI ZA NIVNIOT BEDEN MZT KOJ GO GAZEVME VO PRVENSTVOTO
Козари биле добро собрани...усрани бевте како гулаб лепешкар. Само тој Аеродромец не се моткал за да ве нападне, ако некој имал намера да ве нападне, ке те го јаделе како два и два, пошто бевте една шака клошари собрани.I AEROSELANCOV SE MOTASE ALI MUDA NIKAKO KE GO PRATEVME VO DRZAVANA DOBRO BEVME SOBRAN
Да, да дури и кошаркарите престанаа да играат за да ве гледаа, патетичен лажго еден. Зашто лажеш како ром бе?КOMITITE PRESTANAA DA PEAAT AEROSELACIVE I ONI PRESTANAA SAMO NIE CELA SALA NAKAJ NAS
Не сте од битола, битолски слуги сте, затоа така ви викааMU JA VIKNAVME LOZARI ISTOK DA ZNAAT DEKA NE SME OD BITOLA
I POSLE PUSTAA RAKA AKO BESE ISKRENA , STOZNAM,DOVIKOVAA JAVETE SE LOZARI PA JA PEEVME MAKEDONIJA,MAKEDONIJA
Лажго мрсулав, ФА не била таа што фрлала со камења...и биди среќен што било со камења пошто каква групичка бевте и основношколци ке ве скембааAEROSELANCISTAVA SE GRUPIRAA DEMEK KE TEPAAT NA PEDERSKI NACIN OD 100 METRA SO KAMEN OO BE DECA SELANCINJA AKO IMAVTE MUDA DOJTE POBLIZU OSTAJTE KAMENJATA DOJDETE
Молете се да не ве снајде судбината на Струмица, седете си во тоа ваше вошливо Кавадарци, кроите си го лозјето, газете си го гроздот, пошто вие сте проколнати на тоа...еднаш сељак, цел живот сељак. Фени ви го направи Кавадарци позагаден и од Велес а вие се лажете наместо да ги стави филтрите што коштаат 50 милиони евра ве шета до Скопје да видите и вие град.POUKA!!! DO AEROSELJACITE!!! VIDOVTE I KE GLEDATE KAKO SE BRANAT REPREZENTATIVNITE BOI KAKO SE NAVIVA BEZ NI EDNA PROVOKACIJA DO NI EDEN MAKEDONEC DO NIEDEN MAKEDONSKI KLUB DO NISTO STO E MAKEDONSKO A ZA RAZLIKA OD VAS AEROSELANCISTA KOI PROVOCIRAVTE NE NAREKUVAVTE PROVINCIJALCI ABRE SELANI AERODROMSKI SRED AERODROM VI SETAAT KONJI DO KEJOT GI IMATE CIGANITE AERODROM E SELO SO ASFALT . ALI ONAA NARODNATA NE E ZAGABE SE POKONDURIL SEJAKOT!! AJ SEA EBE TE SE I MOLETE SE VO PRVENSTVOTO DA NE VE POBEDUVAME SO MNOGU RAZLIKA ! EVE I EDEN POZDRAV DO VAS
Кога ке сфатите дека за ФА постои само МЗТ и ништо друго, тогаш ке сфатите колку е таа верна навивачка група. Мзт Скопје е за нив светост, нешто што вие опинци никогаш нема да го разберете.