Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Скоро во исто време се чини дека на Петровски уште потешко му паѓа разделбата со навивачите на МЗТ Скопје.

"Тоа, т.е. тие се посебна приказна. Затоа во оваа пригода сакам да им упатам една голема благодарност за сето она што го добив од нив како поддршка низ сите години играње во дресот на МЗТ Скопје. Разделбата тешко паѓа, но и тоа еднаш мораше да се случи. Време е да пробам, да видам како е да се игра надвор од Македонија. Не бегам од предизвикот. Мислам дека донесов добра одлука, дека за некој почеток лигата во Унгарија ќе ми одговара во целост. Се надевам дека еден ден ќе се вратам во МЗТ Скопје и дека ќе освојам една шампионска титула"- заклучува новиот организатор на играта на унгарскиот Шопрон.

del od tekstot vo sport!!! jane otide deneska, neka mi se so sreka
:smeshko:

ај и од мене нека му се со среќа во новиот клуб

Еј Симиќ. Не заебавај?
KK-MZT-Skopje,-pobednik-na-.jpg

KK-GODEL-Rabotnicki-91-91-S.jpg

eve posto vie ste deca da mi pokazam edna slika, ova e rabotnicki i kako sto mozete da zabelezite prviot od levo e dzole vojnovic, vtoriot e veruvale ili JOCO MAJMUNE heheheheheh i cetvrtiot e pece naumoski drugite ne gi znam

Ем ви го донел купот ем му јадете лајна на глава цел живот. Зашо така му прајте на човекот? На Симиќ мислам

Ем ви го донел купот ем му јадете лајна на глава цел живот. Зашо така му прајте на човекот? На Симиќ мислам
Оти на некоа утакмица несакајќи со ушите му ги откачик траспарентите:pos2:
Абе викат нешто шиткал ова она па и после отиде у Фершпед нели:toe:

ne sitna simic vrba sitna titula

A simic e najomrazen bidejki premina vo lutiot gradski rival, plus na sekoja utakmica provocira pederot pravi gestiklulacii ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom