Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
aj sea ti ne kazuvaj prikazni mnogu, mnogu...

Zoki mislam deka ima pravo ovoj pat Hristov.Kade se videni Gecevski,Vrbica,Riste,Vlado,Kurtlovik,Samardziiski?Ungarskoto prvenstvo nema vrednost za da go natera po sekoja cena da odi nadvor.I ako e vo pravo aerodromka vo informacijata deka nasive mu dale 3000 evra togas Petrovski e maten so ne prifanal.10tiot tim od Ungarskata liga koja za pretstavnik vo Fiba kupot go ima sampionot na zemjata nes slicno kako lani Strumica,i ima epizodna uloga so kolo dve...JOK

ama vrba odma da ne zaigra vo montepaski??? vlado odma da ne zaigra vo bolonja???

Lele hristov piperko edna najpameten si na forumov znaci...cccc seljo:toe:
Мислиш дека ке ме навердуваш и ке постигнеш нешто?Не,не:toe:Форумот е да си дадеме свое мислење,а кој не се слага со моето мислење нека каже...Нека ми реплицира,а ти што?Па ти немаш 2 грама мозок,сите постови ти се навреди,СИТЕ ДО ЕДЕН !Нема потреба да се расправаме,ајде збори !Па ке видиме кој на крај ке биде во право,а не да навредуваш...А верувај кога,тогаш ке дојде Маркус и ке бидеш санкциониран за навредите.:helou:

ОД МАЛ СУМ НАУЧЕН АЕРОДРОМ Е ЕДИНСТВЕН! МЗТ НАЈДОБРИ И У САЛА И НАДВОР ОД САЛА!
:vozbud::vozbud::vozbud: Уште да беа најдобри и се ќе беше ок :)... најтрофејни сте тоа е најбитно кој што сака нека каже :pos:

Еј да прашам нешто чисто информативно. Младинска школа имате?

Скоро во исто време се чини дека на Петровски уште потешко му паѓа разделбата со навивачите на МЗТ Скопје.

"Тоа, т.е. тие се посебна приказна. Затоа во оваа пригода сакам да им упатам една голема благодарност за сето она што го добив од нив како поддршка низ сите години играње во дресот на МЗТ Скопје. Разделбата тешко паѓа, но и тоа еднаш мораше да се случи. Време е да пробам, да видам како е да се игра надвор од Македонија. Не бегам од предизвикот. Мислам дека донесов добра одлука, дека за некој почеток лигата во Унгарија ќе ми одговара во целост. Се надевам дека еден ден ќе се вратам во МЗТ Скопје и дека ќе освојам една шампионска титула"- заклучува новиот организатор на играта на унгарскиот Шопрон.

del od tekstot vo sport!!! jane otide deneska, neka mi se so sreka

Скоро во исто време се чини дека на Петровски уште потешко му паѓа разделбата со навивачите на МЗТ Скопје.

"Тоа, т.е. тие се посебна приказна. Затоа во оваа пригода сакам да им упатам една голема благодарност за сето она што го добив од нив како поддршка низ сите години играње во дресот на МЗТ Скопје. Разделбата тешко паѓа, но и тоа еднаш мораше да се случи. Време е да пробам, да видам како е да се игра надвор од Македонија. Не бегам од предизвикот. Мислам дека донесов добра одлука, дека за некој почеток лигата во Унгарија ќе ми одговара во целост. Се надевам дека еден ден ќе се вратам во МЗТ Скопје и дека ќе освојам една шампионска титула"- заклучува новиот организатор на играта на унгарскиот Шопрон.

del od tekstot vo sport!!! jane otide deneska, neka mi se so sreka
Како не би му било тешко,кога секој од вас го сакаше Јане со цело срце...Јане едноставно беше ваш МИЛЕНИК :toe:Со среќа нека му е :vozbud:

Па он е дете на МЗТ. Нормално дека ке им е мака, ама треба да се срекни шо на тај начин напредува. Сите знааме шо значи трансфер у странство. :helou:

Па он е дете на МЗТ. Нормално дека ке им е мака, ама треба да се срекни шо на тај начин напредува. Сите знааме шо значи трансфер у странство. :helou:

Не е дете на МЗТ. Потекнува од Водњански Лисици. Ама кога ќе се види кај се проби може да се каже дека на некој начин е дете на МЗТ. останува легенда на клубот иако релативно млад. Се надевам еден ден ќе се врати во МЗТ. Таков играч би посакал секој. Нека му е со среќа

Значи моја грешка, мислев кај вас почнал. Има ли некој од оние поуспешните шо е баш вашо дете, шо почнал од кај вас?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom