Феномен
Џомба
- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 4.837
- Поени од реакции
- 111
Добро бе луѓе шо ви е вас дали како мали дома не ве воспитувале дали ви е у крвта тоа....Lele hristov piperko edna najpameten si na forumov znaci...cccc seljo![]()

Не ве сваќам:uvo:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро бе луѓе шо ви е вас дали како мали дома не ве воспитувале дали ви е у крвта тоа....Lele hristov piperko edna najpameten si na forumov znaci...cccc seljo![]()

aj sea ti ne kazuvaj prikazni mnogu, mnogu...
Мислиш дека ке ме навердуваш и ке постигнеш нешто?Не,неLele hristov piperko edna najpameten si na forumov znaci...cccc seljo![]()
Форумот е да си дадеме свое мислење,а кој не се слага со моето мислење нека каже...Нека ми реплицира,а ти што?Па ти немаш 2 грама мозок,сите постови ти се навреди,СИТЕ ДО ЕДЕН !Нема потреба да се расправаме,ајде збори !Па ке видиме кој на крај ке биде во право,а не да навредуваш...А верувај кога,тогаш ке дојде Маркус и ке бидеш санкциониран за навредите.:helou:ОД МАЛ СУМ НАУЧЕН АЕРОДРОМ Е ЕДИНСТВЕН! МЗТ НАЈДОБРИ И У САЛА И НАДВОР ОД САЛА!

Уште да беа најдобри и се ќе беше ок
... најтрофејни сте тоа е најбитно кој што сака нека каже 
Уште да беа најдобри и се ќе беше ок
... најтрофејни сте тоа е најбитно кој што сака нека каже
![]()
vodno sans e maldinska na mzt , ama jas kako sto razbrav od ovaa godina ke se pravat pak skoli ama ne sum sigurnaЕј да прашам нешто чисто информативно. Младинска школа имате?
Слаби се за нас:pos2::pos2::pos2:...3-4 пати имаме играно,94та година ги имаме газено по 25-30 разлика:smir:vodno sans e maldinska na mzt , ama jas kako sto razbrav od ovaa godina ke se pravat pak skoli ama ne sum sigurna
Како не би му било тешко,кога секој од вас го сакаше Јане со цело срце...Јане едноставно беше ваш МИЛЕНИКСкоро во исто време се чини дека на Петровски уште потешко му паѓа разделбата со навивачите на МЗТ Скопје.
"Тоа, т.е. тие се посебна приказна. Затоа во оваа пригода сакам да им упатам една голема благодарност за сето она што го добив од нив како поддршка низ сите години играње во дресот на МЗТ Скопје. Разделбата тешко паѓа, но и тоа еднаш мораше да се случи. Време е да пробам, да видам како е да се игра надвор од Македонија. Не бегам од предизвикот. Мислам дека донесов добра одлука, дека за некој почеток лигата во Унгарија ќе ми одговара во целост. Се надевам дека еден ден ќе се вратам во МЗТ Скопје и дека ќе освојам една шампионска титула"- заклучува новиот организатор на играта на унгарскиот Шопрон.
del od tekstot vo sport!!! jane otide deneska, neka mi se so sreka
Со среќа нека му е 
Па он е дете на МЗТ. Нормално дека ке им е мака, ама треба да се срекни шо на тај начин напредува. Сите знааме шо значи трансфер у странство. :helou: