zlaten gago ooooooooooo gospode
Изгледа со вакви "засилувања" стварно работава вака ќе испадне на крај...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
zlaten gago ooooooooooo gospode
Леле тој кромитче фаца е жими сФе...mesto KROMIDCE da si go cuvame oni zemco mi go naosat bravo mzt najbolji ste!!! za filip nemam komentar, zlaten gago ooooooooooo gospode
abe gabe e muabetot feni ovaa godina e zakon mzt e slab so ovaa ekipa sto ja imate ne veruvam da vlezete nitu vo play off
nemoj ti za ljubovta na mojot zivot ,me razbra?????? :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:Леле тој кромитче фаца е жими сФе...
Какви гримаси прави кога ја куца![]()
nemoj ti za ljubovta na mojot zivot ,me razbra?????? :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
Те праша ли некој ?!abe gabe e muabetot feni ovaa godina e zakon mzt e slab so ovaa ekipa sto ja imate ne veruvam da vlezete nitu vo play off
sakam da vi prenesam pozrdav od The NIghtmare koj saka da im prenese na naviviacite od drugite klubovi deka nikogas nema da naucite kako se naviva.pozz
Па баш и не би рекол дека не постоиме.... тоа сами треба да си го пеете на себе.Aј и ти поздрави го него со песната.....НЕ ПОСТОИТЕ !