Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурно ќе си плати оштета и ке оди во Работнички.
Aко ги продаде нивите и куќата у штип ќе си плати ама ако не,незнам:nesum:

Ф.А ке му го пружи тоа и на приватен :pos::pos::pos:

Не се секирај така и ќе биде:smir:

А иначе и ја имам неколку пати седено со него случајно и стварно незнае да сврзе 2 реченици...Дечкото е неписмен.

па пеер учеше медицина поточно терапеут и последните 2год ако не се лажам ки зеде вонредно!!! така да што очекувш од човек со основно:pos:

Овој караколев го знам повеке време и надвор од терените е одвратен тип па изгледа го доби тоа што го бараше на професионален план па се надевам дека Ф.А ке му го пружи тоа и на приватен :pos::pos::pos:

Ќе му го пружи...испадна кутриов помалоумен од Симиќ. А за 15.000 евра ќе плати, жими таквото, за да плати има уште 4 дена од денес. Како само се заеба човекот, невидена работа. Мислеше го дупнал пандурот, ама Мзт не е селска екипа. Сега може само да тренира и да се надева дека овие 2 ипол години ке поминат многу брзо, пошто КК Работнички, нема да плати ни денар за неговото обештетување, пошто ако еднаш заебал некого, нема гаранција дека нема да заеба уште еднаш, а и не вреди копиљот 15.000 во никој случај, али камо среќа да ги плати, тоа значи два добри странци од по 3000 евра за до крај на сезона за Мзт

А Радикалка, уште повеќе го мрази од сите, пошто неа и вети дека ке и донесе Италанец хехехе

Ќе му го пружи...испадна кутриов помалоумен од Симиќ.
Ах Не, грешка си! симиќ е еден и единствен и незаменлив :pos2: :pos2:
Еднаш шо ми се деси со него, дури играше у мзт, идам на тренинг, да им земам потписи на сите, и се редат марк дин, врба, мирза, боби, перо, итн... и сите ми редат потписи ама баш потписи, кога тоа мулето ми дое и само му го давам шалот и пенкалото, "се потпишува" типов, коа гледам ко у второ одделение коа пишувавме име и презиме на контролна по македонски, Симиќ Тони ми напиша :pos2: :pos2: ауу вриштев...
А иначе Караколев, па нека си иде, шо ќе праи :helou:
пиис

Ќе му го пружи...испадна кутриов помалоумен од Симиќ. А за 15.000 евра ќе плати, жими таквото, за да плати има уште 4 дена од денес. Како само се заеба човекот, невидена работа. Мислеше го дупнал пандурот, ама Мзт не е селска екипа. Сега може само да тренира и да се надева дека овие 2 ипол години ке поминат многу брзо, пошто КК Работнички, нема да плати ни денар за неговото обештетување, пошто ако еднаш заебал некого, нема гаранција дека нема да заеба уште еднаш, а и не вреди копиљот 15.000 во никој случај, али камо среќа да ги плати, тоа значи два добри странци од по 3000 евра за до крај на сезона за Мзт

А Радикалка, уште повеќе го мрази од сите, пошто неа и вети дека ке и донесе Италанец хехехе
ne da go mrzam taman se nadevav ke si fatam itaLanec ama me zaeba, ama i ti mu naraca itaLanka i predpostavuvam deka tebe ti ja donel cim ne go mrzis :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

nikola, nikola nesto cudno ti se slucuva sto e toa znae MAJKA TI ...........KAKO STO BI KAZALE MOJTE SOSNAVIVACI

kazete dali ostanaa tie gagavic, gruevic kako li bea :pos2:, poso neam niso cueno za niv vo posledno vreme

i za toa pederceto karakolev, neli tatko mu odma ponudil da ja plati ostetata???

i za toa pederceto karakolev, neli tatko mu odma ponudil da ja plati ostetata???

Имале и сакал тако му да плати оштета....ама Dragy the Punk му репнал 15 000 евра и тогаш автоматски татко му помислил дека син му е на рамниште на Леброн Џејмс финансиско нормално:bilokojzbot::bilokojzbot:

а за другите пршања што ти се погоре земи маусот и врти една страница назадsd

epa na predhofnata strana pisuva samo deka e donesen miki, toj mladiot filip mislam deka bese i toj zemcoto sto ima igrano i porano za mzt (taka???), a za tie dvajcata sto pisav sto dojdoa na proba vo mzt (bas ti imase pisuvano deka edniot bil mn nasilen samo kucal na trening, a dr ne ti ostavil mn golem vpecatok) nema nisto. zatoa prasav dali potpisaa za mzt???:salut:

Гаговиќ не е опција, Грујиќ требаше да дојде, ама одкако прифатил една цена, побарал нова, повисока, која не одговарала на Мзт Скопје и сега се бара ново решение за центарската позиција

Што стана со правењето членски карти и фантомки?

ajdeeeeeeeee pak bez asalna 5 ka a??? ccc
daj boze daj najdat veke ne mi se gleda kako ne ebat pod kosevite i koa imaat po 20 skoka na utakmica poise od nas! jas mislev deka e gotovo so nego, baram taka procitav deka potpisal! dzabe cncite i jane ako nema koj da igra vnatre vo reket. pozz

Ок се извинувам се читаме таму:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom