Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Nisto loso ne napravil Koneski? Na sto licese salata deneska? Detska gradinka? Bitni se samo parite so ke gi zeme na 4000 lugje?
Smrdez !!!

Децата со навивањето " напред наши Ѕвезда се плаши " хит беа, повеќе деца имаше денеска него ли возрасни.

Некои од децата дури и си ги продаваа картите за 50-че и иако салата беше полна атмосферата беше како во театар жално беше башка што се осеќаш како во градинка да си,а сигурен сум дека вечерва со ФА во сала звезда ќе паднеше

Derby day, а сепак обичен ден.
Страста, желбата, набојот, ривалството све е тоа избледено.
Помина времето кога ден пред дерби не можеш да спиеш. Кога рано насабајле, нити идеш у школо, на факс, ескивираш од работа.. Се знаеше, не ни вртиш мобилен, искачаш од дома, екипата на клупи, пивото у рака и ,, О ГОСПОДЕ ,,
Денес буквално не се ни знае дека играме со педерите.
И погоре ќе праша некој што направил Ивица?!?
На жалост...Се изгуби смисол...

Протиќ ви е српска верзија на Караџовски ја тупи до безкрај и на крај ја губи, нема идеја да направи акција

http://ekipa.mk/zapochna-remontot-simonovski-zamina-od-mzt-skopje/

Ако потегов е да се ослободи колку толку буџет за Станко (мада не ми се верува) ОК.
Без разлика на тоа, на Мзт му треба класична 5ка.
Не знам дали Марко сам побарал да си отиде или Ивица пак влага у филм, ама дефинитивно не беше еден од оние кои први треба да летаат од клубот.Поготово не, на позиции каде што сме најдобро пополнети.

Како и да е, почна шпанскава серија со Ицета у главна улога.:несвест::несвест::несвест:

Како што стои работава Марко или има лажено на почеток на сезона дека не е повреден за да си лапа парички и да се лечи на трошок на клуб, или подобар ангажман (не ми се верува пошто КАПИТЕНОВ беше дрво)

Зашто да не лета Симоновски? Подобро да се земе висок играч наместо него, ете Станко пример, а да се остави Горјан на двојка да игра, се врати конечно и солидно игра.

и Горјан наместо да се докажува во домашно првенство,вчера за 20мин постигнал фантастични 2поена

Јас како што знам по сите правила и нормалности, прво се бркаат странците во некоја екипа. Нека ме поправи некој ако грешам

http://sport.com.mk/?ItemID=500A399B5BB3F947B8172CFE879382D0
Симоновски сам побарал раскин најверојатно го брзале да се врати да игра овај не сакал,не верувам дека ќе донесат нов играч можеби Чековски ама ќе видиме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom