Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе аκо неκој го интеρесиρа Самаρџисκи ќе игρа у понеделниκ навρеме е ρегистρиρан:kafence:

Бре бре се крева фама ко божем Тим Данкан сме го потпишале... :facepalm:

Бре бре се крева фама ко божем Тим Данкан сме го потпишале... :facepalm:
Ни ова не чини ? :facepalm:

Ајде наредно лето ќе очекуваме НБА ѕвезди да потпишуваат за МЗТ.
Па Пеџа има да ги гази 80% од центриве во АБА, за овие од нашава лига да не зборам. А ако правиме споредба за моменталниве наши центри со Пеџа....
Самото негово присуство на терен ќе влијае позитивно на тимот, посигурно ќе делува и одбраната, во напад ќе се отвара простор за шутерите наши кои ги немаме моментално итн.

:bravobe: За потегов, па уште и Синовец... мераци. Малце касно али нема врска, нека има 4 in a row во македонска лига.

Митев изјави деκа од ρезултатите на следниве утаκмици ќе зависи κаκо ќе пρодолжи да фунκциониρа κлубот

Митев е тотално разочарување, поготово после последните неколку потези и играчи што му биле желба да ги донесе. Од кога дојде нема никакво подобрување, што е најтрагично уште послабо играме.

Митев колку и да ми беше миленик се покажа дека не е дораснат за ова. За асистент го бива, ама за во јадранска лига да води екипа треба уште многу лебови да јаде. А за играчите што сакал да ги земе имам само едно нешто да кажам - :facepalm:

Митев е дрво невидено,не знам зошто некои го бранат.

Иначе кажете ми има ли паркинг пред Јане Сандански,немам идено у новата сала?
Карта колку ке е со Фмп и кај се продава,од која трибина карта да земам,сакам да сум ко симпатизер,а не навивач на оваа утакмица.
Фала.

Карта колку ке е со Фмп и кај се продава,од која трибина карта да земам,сакам да сум ко симпатизер,а не навивач на оваа утакмица.
Фала.

Нема паркинг уште не е направен,ќе си се паркираш тука одма кај зградите до салата.

Пројде времето кога самарџиски беше добар кошаркар. Центар од 215cm што јаде банани.. тоа значи само дека нема техника за центар. Урош Луковиќ може во џеб да го стави Самарџиски, па дури и Гечевски на 60 години.

Па кажете бе кого сакал да донесе? :)
Не сакаш да знаеш, верувај ми...
Фала.
Имаш паркинг пред сала а и околу салата е бесплатен. Карите се 100 денари и имаш на билетара. Сите карти во билетарата се за неутралните трибини само ќе си одбереш која сакаш од трите.

Сеа и фил џексон да е ние ќе му најдеме мана.
Па што сакате,да газиме и да тепаме све по Јадранов а имаме на располагање 2 и пол играчи? Па дајте не зезајте. Сем поразот од Фени,за кој сметам дека оди на негова душа,човекот ги доби сите утакмици кој требаше да ги добие.
Едина замерка ми е, што во времето кога он го водеше Мзт пред 5-6 години, играше со поголем фонд на играчи што не е случај и сега. Такви инвалиди имаше тогаш на располагање па ги користеше,а сега ротацијата му се сведува на 5 играчи и толку,како да нема верба во останатите.

А за тоа кои играчи сака да ги донесе искрено не знам...Битното е дека он како тренер си има концепт и играчи кои он смета дека му се потребни и нема што ние да се мешаме у тоа.

А за тоа кои играчи сака да ги донесе искрено не знам...Битното е дека он како тренер си има концепт и играчи кои он смета дека му се потребни и нема што ние да се мешаме у тоа.
Веρуј тие игρачи што саκал да ги донесе неможе да му се потρебни на тим со шампионсκи амбиции што ќе беше аκо упρавата му ги исполнеше желбите и наместо самаρџисκи и синовец ги донесеше нив не саκам ни да замислам,дуρи сега не ме чуди лошава селеκција на игρачи κоја беше напρавена летово во κоја сигуρно голем удел имал и митев

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom