Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Веρуј тие игρачи што саκал да ги донесе неможе да му се потρебни на тим со шампионсκи амбиции што ќе беше аκо упρавата му ги исполнеше желбите и наместо самаρџисκи и синовец ги донесеше нив не саκам ни да замислам,дуρи сега не ме чуди лошава селеκција на игρачи κоја беше напρавена летово во κоја сигуρно голем удел имал и митев
Па добро кажете кој играчи сакал да го донесе??[DOUBLEPOST=1419161016][/DOUBLEPOST]А ситуацијава е доказ дека сиромавиот два пати плаќа,оваа ситуација е грешка на управата што летоска си играше,со секакви Цинацизиња,Моровичи,Џордани...

Cassaro и Ненаситен

Фала момци.
Ке биде добра представа,а зашто да не бидне и изненадување.
Екипава со мене што иде сите за Фмп ке бидат(се работи за симпатизери секако):facepalm:

btw има некој шпекулации дека послем нова година BetCity ќе влагал со јако спонзорство, некој има слушнато нешто околу тоа?

btw има некој шпекулации дека послем нова година BetCity ќе влагал со јако спонзорство, некој има слушнато нешто околу тоа?
Точно и јас слушнав таκво нешто и деκа од следна сезона ќе се пρаело еκипа со амбиции за фајнл фоρ е сега κолκу е точно ќе видиме[DOUBLEPOST=1419162608][/DOUBLEPOST]ситуацијава е доказ дека сиромавиот два пати плаќа,оваа ситуација е грешка на управата што летоска си играше,со секакви Цинацизиња,Моровичи,Џордани...[/quote]
Сеκоја сезона исто мислеа деκа со поевтини игρачи ќе имаат исти успех и деκа сагадин е магионичаρ

Де бе шо толку у тајност ги чувате играчите, дај кажете да се насмееме ако е толку смешно :)
Ама како и да е, мислам дека секој тренер треба да има слобода да носи играчи, а не коневски и компанија да се мешаат...

хухуху очекујте вечер да има пуно Кумановци у салу.. :D И ја ќе иду да гу гледам али како неутралан нека победи подобар.. :ROFLMAO:

хухуху очекујте вечер да има пуно Кумановци у салу.. :D И ја ќе иду да гу гледам али како неутралан нека победи подобар.. :ROFLMAO:
Да им подигнемо статистику на публику на домашан терен...пошто зјае празна сала кд ги гледам на пренос. :D

Ја сам за македонски представник увек,без разлику да ли е МЗТ,Кожув,Раднички или Куманово,али екипа сас мене сви пантери,овој цигани.

Синовец потпишал за МЗТ(y)

Дали Аба ке направи попуст за Мзт?Ке дозволи ли да го регистрираат Синовец за престојниот дел од Аба-лигата?

Мислу дека да,распрашале су се пред да га доведев,сигурно нема да ги е појачање за домашну лигу.

Мислу дека да,распрашале су се пред да га доведев,сигурно нема да ги е појачање за домашну лигу.
Најјак странац што е икада играја у нашу лигу Стефче...без дилеме.[DOUBLEPOST=1419253102][/DOUBLEPOST]
10859743_10205719356528250_199993899_n.jpg

Последно уредено:
Годинава во Шолнок дечкото изиграл 12 утакмици по 26,8 минути во просек и давал 10,5 поени (54% за два, 30% за три и 65% слободни). Уз тоа има и 4 скока, 2 асистенции скоро 1,5 украдени.

Ајде луѓе, давајте прогнози, у која минута ќе напраи 5 лични Пеџа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom