Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Може да ве замолам ви куманоФци да зборувате или литературно македонски или поише до скопскиот дијалект во оваа тема? Сепак е фан клуб на СКОПСКИ тим и 99% од тие што го посетуваат се од Скопје!

Може да ве замолам ви куманоФци да зборувате или литературно македонски или поише до скопскиот дијалект во оваа тема? Сепак е фан клуб на СКОПСКИ тим и 99% од тие што го посетуваат се од Скопје!

Муабетов е на ниво на ланскиот дека зошто не игра МЗТ у Аердором туку у Карпош посетеноста не е е голема. Еве глеам сега играјќи у Аеродром колку е „зголемена“. Од 3.500 на 2.600 просек.

Што слушам као ке немало карти,па кој к*р да поваѓаме ние тогаш,ке има карти на билетара некој знае?!

Па еден другар што купил онлине така вика,да знаеме што да праиме.

Како бе ќе нема карти? Па ако нема карти никој неам да влезе, сите купуваат карта пред утакмица, не ширете глупи дезинформации.

Сеа бев да купам за другар, за тие паралените блокови немаше. само за страничните на ќош шо се, би требало да има до после. A тие "НЕУТРАЛНИТЕ" нека пазат да не утнат трибина, да нема неугодни ситуации :)

Муабетов е на ниво на ланскиот дека зошто не игра МЗТ у Аердором туку у Карпош посетеноста не е е голема. Еве глеам сега играјќи у Аеродром колку е „зголемена“. Од 3.500 на 2.600 просек.
Што тропаш бе?

Уште едно прашање.
Јас ко симпатизер на нашиов тим за која трибина да барам карти,тј за која не треба на која се фемили?
Немам идено во ЈС затоа прашувам.

Уште едно прашање.
Јас ко симпатизер на нашиов тим за која трибина да барам карти,тј за која не треба на која се фемили?
Немам идено во ЈС затоа прашувам.

И да сакаш не моеш за кај фемили да земеш од билетара. Фемили се блок 9 и 10, позади кош, така да ако ептен не сакаш да си до навијачи, земи си од карши, пошто за 13-14 5-6 тешко да најдеш http://scjanesandanski.mk/Files/MZT Skica.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom