Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа ти ќе треба да го гледаш повторно видеото, убаво си пишува OFFSEASON, значи тие тренинзи се праат преку лето, за да имаат ефект цела година, кажи ми дали во НБА имаат 6 саати на ден тренинзи секој ден измеѓу утакмици??

Во НБА играат секој втор ден сигурно а често играат и неколку дена во ред.Каква било споредба е невозможна.Цел тим се дрва ,кога веќе се дрва може барем да имаат кондиција цел натпревар да го поминат без промена на темпо.

Изгледа ти ќе треба да го гледаш повторно видеото, убаво си пишува OFFSEASON, значи тие тренинзи се праат преку лето, за да имаат ефект цела година, кажи ми дали во НБА имаат 6 саати на ден тренинзи секој ден измеѓу утакмици??

Ако од целото видео ти извлече поука дека е Офсизон алал ти вера. Иначе ако сакаш баш да ти кажам кумулативно гледано, да имаат 6 саата тренинг секој ден и повеќе од тоа, али нормално неможеш да споредуваш. Разликата се однесува додатно и на индивидуалните тренинзи кои ги имаат. Изброи колку утакмици у недела има еден НБА играч, па изброи колку има кај нас. Кај е глупа споредбава што ти ја праам, уште поглупо што ТРЕБА ДА ТИ ЈА НАПИШАМ :tapp:.
Еве ти уште едно видео за без пари, опрај се малце.

https://www.youtube.com/watch?v=KsMfHbBC-nc
Као хинт за видеово може да ти кажам дека ќе го видиш и Иван Маринковиќ па може ќе сфатиш зашто он денес игра за МЗТ а не за Партизан. Ваљда пошто и он се жалел за маратонските тренинзи на Вујошевиќ. Обрати пажња на еден дел коа Вестерман кажува како добива задачи да погоди 1000 шутеви за тројка на тренинг, и како само за тоа му требаат 3 и пол саата.

имаат тренинзи 100 пати понапорни од тука и плус што секој втор ден играат натпревари, разликата е небо земја неможеш да споредиш, што се не им даваат таму кујзнае со што ги глукаат какви стероиди и суплементи, а тука сакаш на ајвар и грав да игра

Ти колку сакаш биди физички спремен ако згазнеш лошо или ако доскокнеш лошо отидоа и лигаменти и менискуси и се. Иначе и ја не го оправдувам Боби што им држи тренинзи пред утакмици, тоа е малце сулудо за мене.

Чапин е слободен би било добρо да го потпишеме може да игρа и на двојκа а самаρчисκи неκа си иде κаде саκа не ни е потρебен особено не за паρите што ги баρа[DOUBLEPOST=1418224009][/DOUBLEPOST]Симоновсκи ќе ги опеρиρа пρепоните.:facepalm:има ли κρај на малеρиве два месеци пауза пишува во споρт

Последно уредено:
Чапин нека оди да се пуши сега,коа го бараа фраер се правеше.Варда исто така.Мое мислење е дека треба некој центар-крвник.Исто така јас мислам дека Митев треба да му даде повеќе шанса на Мекич )))

Диκсон си гази дечκото за 19 мин. 26 п без пρомашување од игρа симоновсκи и цветκовиќ исто одлични дρугите испод пρосеκ

Против Левски и Соколи,да го видиме против некој појак клуб,сеа со Цибона)))
Диκсон си гази дечκото за 19 мин. 26 п без пρомашување од игρа симоновсκи и цветκовиќ исто одлични дρугите испод пρосеκ

Симоновски на операција,пауза 2 месеци.Зивче врати се све ти е опростеноо :-D

Симоновски на операција,пауза 2 месеци.Зивче врати се све ти е опростеноо :-D

Боље ќе играме со играч помалце на терен, него Зивче да биде во МЗТ и пари да зима

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom