Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Победава е само прикривање на реалноста, КАТАСТРОФА !!!
Боби имал рецепт за победа....иди губи се бе, Марко ти ја извади утакмицава. Срамота....

Многу лоша игра, како да сакаат да ја "убијат" кошарката во Аеродром. Многу аматери во екипата, зар толку не може да се најдат 12 наши млади играчи?

Многу лоша игра, како да сакаат да ја "убијат" кошарката во Аеродром. Многу аматери во екипата, зар толку не може да се најдат 12 наши млади играчи?
Досадни сте веќе со овој муабет. Ене ги Стајиќ, Младеновски и Мекиќ меѓу најдобрите млади играчи во државава. Кога и да влезат се изгубени. Младеновски нема никаква центарска техника, игра со грб му е фантазија а и одбрана доста е спор. Стајиќ никаква кошаркарска интелегенција потребна за плеј. Нема идеја кога води топка, во место тапка 10-15 секунди. Мекиќ со аматерскине екипи во наша лига покажа нешто, ама кога и да играл во АБА се губел во простор.

Инаку ужасна утакмицава, среќа што извадивме некако победа. Без никаков концепт цело прво полувреме. Кој очај се Левски не ми се верува дека бевме пред пораз од нив. Е сеа малку и смрди утакмицава, прво ние не игравме, 4/4 они не играа па пресврт. Сепак со Ивица и Бугари никад ништо не се знае...

Аааааааааааааааааааааааааааааааааааааа каква последна четвртина,лудилоооо...:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Срцевооо ми чукааааа,цел живот сум тукааааа..:icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

Па на погрешно место бараат. Уместо у сала, нашите МЛАДИ НАДЕЖНИ деца тренираат у кафани и дискотеки кој поише ќе испие. Да не се лажеме, наши млади играчи моментално НЕМА. Видија младата репрезентација како 10 години се мачи во Б дивизии....

Во МЗТ друг е проблемот. Нема концепт, Каша попара работата. Не е само играчи и тренерот. Многу други фактори влијаат на севкупната организација и на крајниот резултат.

Берлускони мисли дека клубот е негов и дека со Русинот може да си прават што сакаат. Само да ги потсетам дека клубот беше пред згаснување и само со ангажираност и подршка на ИСКРЕНИТЕ НАВИВАЧИ преживеа..
Сега времето е друго. Многу неискрени навивачи има МЗТ, Многу профитери на грб на клубот што биле некогаш со чисти и искрени намери...
Се надевам ИСКРЕНО дека се тоа ќе се промени, многу побрзо, зошто има начин, само е потребна воља...
Зошто верувајте секој ден е се помал и помал бројот на оние што стварно знаат зашто се пееше и зашто толкаво значење имаше она ,, НЕ МИ ТРЕБА МЕНЕ ТИТУЛА, ЗА ТЕБЕ ВЕРНО ЈАС ДА НАВИВАМ,,

За жал немаше как и да има друг равоj на утакмицата за Левски. Фалитот на основниот спонзор на Левски во началото на сезоната постави во ужасна ситуациjа клубот да игра во АБА само со млади играчи и некоj местен. Мислам дека со американците и србите кои беа договорени преди почетокот на сезоната Левски ке се бореше за првите места во лигата, а сега много трудно ке се бори за оставане. За жал и за МЗТ и за Левски немаше как и да биде силна и квалитетна утакмица со овоj смешен состав на Левски, али ова за жал е животот. Надевам се дека Левски ке обезбеди поне своето постоене во бугарската лига до краjот на сезоната.

Се да му ебам во пичка на кондицинот тренер на Мзт !
Зашо, шо се десило?

Иначе утакмицава првиот дел ужас, и боби малце се губи. Не знам зашо кире не го играше порано... Се на се среќа што се извадивме, што се разбудија Диксон и Симоновски. Штета за Дамјан само...

Што се тρесκате ивица си ја наместе 2-κа пρво па го става и бубе у игρа а за малце тоа κоцκање ќе го чинеше и поρаз ама сρеќа се извадија па сега очеκувајте деновиве ваρда да потпише со мзт паρите ги добија денесκа само дамјан да не е сеρиозно повρеден па да се сменат сите планови.ДИΚСОН И СИМОНОВСΚИ:cuc::cuc::cuc:
И следна со цибона тепаме маρκ мај воρдс

Според првите најави барем шест месеци ќе паузира (n)
Можно е не велам не ама засега се е шпеκулација таκа да да се надеваме на најдобρото само да нема сκинато нешто

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom