Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто за жал бе? тоа е тој ростер на 10 играчи што си се мењаат у македонските клубови , Симиќ не е за плукање , секој тим го смени у македонскава лига дури и за Албанците играше гомното...лани малце транспаренти и кореографии беа извадени за Гечевски и Чековски...

Збориме за спортско однесување на навивачи. Тоа дека играчите трчаат кај што ќе им дадат повеќе пари го има низ цел свет, и не ме чуди. Ги заболе за клубот, никој не игра од љубов.

Не ми се верува ова[DOUBLEPOST=1415229618][/DOUBLEPOST]
Збориме за спортско однесување на навивачи. Тоа дека играчите трчаат кај што ќе им дадат повеќе пари го има низ цел свет, и не ме чуди. Ги заболе за клубот, никој не игра од љубов.

Спортско однесување на навивачите има само во Америка тоа треба да ти биде јасно...А поготово Балканов наш е познат по неспортско навивање и мораат сите да се прилагодат на тоа ...

Не ми се верува ова[DOUBLEPOST=1415229618][/DOUBLEPOST]

Спортско однесување на навивачите има само во Америка тоа треба да ти биде јасно...А поготово Балканов наш е познат по неспортско навивање и мораат сите да се прилагодат на тоа ...

Ти делуваа денешниве судии дека се прилагодени? Прв пат се дешава ова на утакмица? Вардар-Металург играа Лига Шампиони, тип со стол го гаѓаше Вугринец, па никому ништо, си продужу мечот со публика. Не требаше да ја расипуваат утакмицата.

Па многу нормално дека не требаше да се прекине утакмицата , зашто ова е дерби и сите добро знаат колкаво е ривалството и неможе сеа да глумиме свилени или пак поштени...

[emoji23] [emoji116]

Sent from my iPhone

Attachments

• uploadfromtaptalk1415231257599.jpg
    uploadfromtaptalk1415231257599.jpg
    6,3 KB · Прегледи: 112
Па многу нормално дека не требаше да се прекине утакмицата , зашто ова е дерби и сите добро знаат колкаво е ривалството и неможе сеа да глумиме свилени или пак поштени...
Се додека не глумиме свилени и поштени ќе има вакви прекини. Но кога некој неколку пати сериозно ќе го окрка да видиш после како ќе се сменат работите.

Последно уредено:
Јас разбирам да фрлаш работи на паркет ( иако не го подржувам ) али од да плукаш посељачка работа мислам не можеш да правиш.Одвратно е,

И не разбирам како може да минимизирате дека на судиите не им правеле ништо.Цел натпревар некој да ме плука а судам коректно не би ни се размислил да барам да се празни сала во најмала рака.Ова не беше некој излив на одлука па ај го гаѓале или го плукале еднаш.Он треба да трпи пљуканица на него цел натпревар зошто кретени дошле да "навивват"

Последно уредено:
Не мора сликите да ги гледате не знам како не приметивте на преносот колку плукање имаше. Тоа е кога ќе се соберат од диво маало од Ѓорче и ќе пеат во Центар ви се е*** сестрите. Правилна одлука беше да се испразнат трибините а одлуката да не играат играчите на Работнички е целосно непрофесионална. Не е убаво што се прекина ама најмногу ме нервираат теориите на заговор и мешање политика. МЗТ изгуби неколку пати од Работнички во последниве години откако општина Аеродром го зема клубот па не барале причина да се прекине натпреварот и тоа на побитни утакмици а не на трета утакмица во првенството.

Ова е чисто политиканство од страна на управаа на Работнички и тоа се прави на најнизок и на најочигледен начин и со очигледна намера за иницирање на конфлити. Порано одев редовно на натпреварите на тогашниот КК Огражден Струмица и многу добро се сеќавам дека натпревари се прекинувале и за скандирања „судија педер„ а не па за фрлање на предмети и плукање. Јас разбирам да се жалат ако ништо не направиле но да плукаш судија и да фрлаш врз нив и потоа да плачеш е најнизок степен на политиканство кое на најбрутален начин ни го сервираа вчера. Ептен бедно и проѕирно но искрен да бидам од оваа раководство на Работнички оваа акција беше сосема очекувана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom