Q
qazwsxedc
Гостин
Едно прашање -
Како оди онаа песма "секогаш тука,за тебе МЗТ" така нешто идеше текстот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Едно прашање -
Како оди онаа песма "секогаш тука,за тебе МЗТ" така нешто идеше текстот.

на 4 и 5 сме послабо поκρиени лучич е солиден маρинκович исто таκа новиов очеκувам да биде јаκо засилување ама ме плаши κиρе многу е нежен не може да игρаме со тρојца висоκи игρачи κога би донеле уште едρн центаρ и дамјан ќе газиме

Во фан клуб куманово пишаа дека таму ќе игралЗамисли и Дамјан да се врати![]()
Не дека ке игра, ќе грее клупа трета замена ќе е.Во фан клуб куманово пишаа дека таму ќе играл

Грузиецот ти е класичен плеј, не е он за двојка, така да покриени се на плеј.Леле Цветковиќ да имаше добар шут... Али и вака е фантастичен играч, ептен ми праи мерак.
Немојте Стаич како негова замена да го спомнувате, не држи вода тоа, особено не за во АБА Лига. Мора да се најде решение за бек ап плеј, иначе мав ни е работата. И под кош сме ептен тенки, само не знам сега овој новиов центар каков е. Ако е он добар може да се прогура некако со Лучиќ, Кире, Маринковиќ и он.
Јас како што знам не бара да му се покачи платата туку да му остане иста 12.000 евра месечно, а МЗТ му понудиле 6000. Епа глупак е ако не потпише за нас. Баш кога треба да биде лидер на тимов бега како од чума. Доказ дека е пичкетина тешка без јаја.Дамјан претерува, пред две сезони изигра страшна сезона и си доби дупло поголема плата следната сезона, а лани изигра катастрофална сезона и сега бара повисока плата. Епа чекај бе другарче, заслужи ја таа повисока плата, на која основа да му дадат поголема плата? Јас до сега не сум видел поради слаби игри на некого да зголемат плата.