Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Шо мислење имате за κанаѓанецов?сеκаде читам само позитивни κоментаρи на стρансκиве поρтали игρач со нба потенцијал многу вρеден и боρбен баш κаκов ни тρеба уште дамјан и газиме:drk:

Од тој што га виде днс американац што га имате сга е звер дечко до 3-4мин при крај немаше промашен шут и добро се открива.
Он и Цветковиќ одлични , Симоновски погоди некоју тројку од ќош како и обичаено други доста слаби.
Не знам с'с Маринковиќа до куде ќе стигнете кд ќе има задачу да чува некога подимантнога центра дечко нема 70 кг...

А да ли ти знаеш дека тј Маринковиќ гу разби Звезду у Аба лигу?Не е толко лош играч,ичер беше супер,денс стварно лошо одигра.

Оваа година очеκувам голем напρедоκ κај цветκович тој тρеба да биде еден од носителите на игρата,стаич може да биде солидна замена иаκо подобρо би било да биде доведен дамјан а цинцатзе да игρа плеј иначе цинцатзе е одличен тρансфеρ полн погодоκ(y),на беκ сега засега сме солидни со џоρдан и ѓоρги κаκо пρви виолини и симоновсκи и зивчевич замени со доаѓањето на дамјан би биле еκстρа:vozbud: на 4 и 5 сме послабо поκρиени лучич е солиден маρинκович исто таκа новиов очеκувам да биде јаκо засилување ама ме плаши κиρе многу е нежен не може да игρаме со тρојца висоκи игρачи κога би донеле уште едρн центаρ и дамјан ќе газиме:drk::vozbud::drk:

Леле Цветковиќ да имаше добар шут... Али и вака е фантастичен играч, ептен ми праи мерак. (y)
Немојте Стаич како негова замена да го спомнувате, не држи вода тоа, особено не за во АБА Лига. Мора да се најде решение за бек ап плеј, иначе мав ни е работата. И под кош сме ептен тенки, само не знам сега овој новиов центар каков е. Ако е он добар може да се прогура некако со Лучиќ, Кире, Маринковиќ и он.

Damjan ima podobri ponudi od kumanovo i rabotnicki ama ako e pameten ke dojde kaj nas da igra aba liga i da si obezbedi dobar dogovor za naredna sezona,a ako mu e dojdeno za 1000 evra poveke neka ide vo rabotnicki i da se zatupi uste tolku

Дамјан претерува, пред две сезони изигра страшна сезона и си доби дупло поголема плата следната сезона, а лани изигра катастрофална сезона и сега бара повисока плата. Епа чекај бе другарче, заслужи ја таа повисока плата, на која основа да му дадат поголема плата? Јас до сега не сум видел поради слаби игри на некого да зголемат плата.

Леле Цветковиќ да имаше добар шут... Али и вака е фантастичен играч, ептен ми праи мерак. (y)
Немојте Стаич како негова замена да го спомнувате, не држи вода тоа, особено не за во АБА Лига. Мора да се најде решение за бек ап плеј, иначе мав ни е работата. И под кош сме ептен тенки, само не знам сега овој новиов центар каков е. Ако е он добар може да се прогура некако со Лучиќ, Кире, Маринковиќ и он.
Грузиецот ти е класичен плеј, не е он за двојка, така да покриени се на плеј.
Дамјан ако се врати топ би му дошло на тимов...
1. Цветкович/Грузиецот/Стаиќ
2. Дамјан/Американо/Марко
3.Американо/ Зивче/Марко
4.Лучиќ/Кире
5.Канада/Маринковиќ

Е сега замисли да се погоди овој од Канада топ на центарска позиција и Дамјан во форма... Повеќе и од доволно за АБА лига да се бориме за повисока позиција.
Дамјан претерува, пред две сезони изигра страшна сезона и си доби дупло поголема плата следната сезона, а лани изигра катастрофална сезона и сега бара повисока плата. Епа чекај бе другарче, заслужи ја таа повисока плата, на која основа да му дадат поголема плата? Јас до сега не сум видел поради слаби игри на некого да зголемат плата.
Јас како што знам не бара да му се покачи платата туку да му остане иста 12.000 евра месечно, а МЗТ му понудиле 6000. Епа глупак е ако не потпише за нас. Баш кога треба да биде лидер на тимов бега како од чума. Доказ дека е пичкетина тешка без јаја.

Добро бе како така кажувате кој е пичка кој не, ако зимал 12 000, сега му даваат 6. Друг ако му даде 8.9 за 10 месеци тие се 20 000, до 30 000 евра повеќе тоа се многу пари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom