Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
64-51 za Rilski 03:35 do kraj na 3/4 zasega Cvetkovic samo dobar kaj vas...amerikanecov dosta los,marinkovic da ne se drogira?Se poslab i poslab e,Marce izguben vo prostor,Zivcevic isto...mnogo loso deluva ova.

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2

64-51 za Rilski 03:35 do kraj na 3/4 zasega Cvetkovic samo dobar kaj vas...amerikanecov dosta los,marinkovic da ne se drogira?Se poslab i poslab e,Marce izguben vo prostor,Zivcevic isto...mnogo loso deluva ova.

Нападот и не е така лош, али многу примени коша. Ваљда одбрана не играат ништо... Пиши на пауза ако сакаш нешто плус за тоа. За Family не те ни прашувам знам дека си газат :)

Нападот и не е така лош, али многу примени коша. Ваљда одбрана не играат ништо... Пиши на пауза ако сакаш нешто плус за тоа. За Family не те ни прашувам знам дека си газат :)
Primivte 3 trojki na istek na napadot...i bugarive imaat eden centar preku 220 cm go siluva Marinkovic

Kakvo skandiranje mu udrija family na Simic hahahahhaa bravo

Не знам другарчево што гледаше ама Маринковиќ денеска беше убедливо најдобар поединец во редовите на МЗТ.
Сигурно постигна околу 16-20 поени,во одбраната најдобар беше.Цветковиќ исто така добро ги разигруваше играчите и солидно шутираше,Демјунк во првото полувреме постигна 10-12 поени и толку од неа,во вториот дел се загуби.
Лучиќ одигра лошо и има изгледа голем кредит кај Сагадин,си шутира тројки од кај стигне,а ништо не погаѓа.
Симоновски само една тројка,тапа,Зивчевиќ 2 тројки ,ама премногу солирање,дечково ништо не разбира и беше исвирен од страна на Фемили.
Цинцазе не настапи денеска.
Кое е тоа дете со косата како Маринковиќ мислам носи број 6,врска нема,не доби шанса, но уште на загревање се виде дека нема појма детево и дека го погрешило спортот.
Ова засега делува многу тенок тим,ако остане овој состав тешко дека ке имаме големи шанси за 5-6-то место,напротив мислам дека ке бидеме над зоната за испаѓање.
Инаку за кошкањево на трибинава,криви беа домашните ( наши ) навивачи кои без разлог ги провоцираа Фемили барем јас така мислам.
И да после мечот на метар бев,од Цветковиќ,Лучиќ и Американецов.

Иначе шо е овој келавиот у МЗТ , мислам Босилков беше , спортски директор? Со него беше една одлична млада дама,ќерка му е?Кажете ми да ја најдам:D

Видое Секуловски, он има две добри ќерки, не една. :D
Иначе не очекувајте од МЗТ сезонава многу многу, нема играчи и тоа е тоа...

Кажи бе како да ја најдам,црн тен има,смеѓа коса и слабо има цицки:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom