Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Ова лого се користи на дресовите.
На дресовите е старото лого. Ако отидеш на КФМ страницата и провериш било кој натпревар на МЗТ на FIBA Livestats, на логото пишува МЗТ Скопје Аеродром (веројатно и ти си забележал). Значи тоа е актуелното лого.

На дресовите е старото лого. Ако отидеш на КФМ страницата и провериш било кој натпревар на МЗТ на FIBA Livestats, на логото пишува МЗТ Скопје Аеродром (веројатно и ти си забележал). Значи тоа е актуелното лого.

и ?

AJ neka ni e so sreka novata sala pogolemi uspesi itn itn...se nadevam deka navivacive nema da gi bojkotirat natprevarite tuku ke si bidat prisutni na sekoj natprevar

Дај боже, се замислуваат како да се незаменливи.
10000 евра на 50 години се бараат ли бе мајку му....
па со оглед дека е носител на игра ... да :D

Дамјан Стојановски ќе одел у странство(најверојатно кај Пипан), Чековски и Гечевски у Работнички, Симоновски, Соколов, Костовски, Брчков, Димчевски, Ѓуровски имаат веќе тимови, а знаеме дека Војдан, Антич и Самарџиски нема шанси да се вратат у Македонија, така да освен Владо Илиевски(а мислам дека и он нема да се врати) кој македонски квалитетен играч остана да потпише за Мзт ? Изгледа само на 6 странци ќе се потпрат :)

па со оглед дека е носител на игра ... да :D
Ако потпишат за Работнички мислиш ќе играат за 10 илјади евра месечно?
Дај боже да потпишат за нив па да видиме што е и како е, со стручниов штаб што ни е моментално кој сака нека игра мислам дека ќе газат.

Многу е потценуван МЗТ годинава, ми се допаѓа тоа. Мотив повеќе за играчите. :D

Ако потпишат за Работнички мислиш ќе играат за 10 илјади евра месечно?
Дај боже да потпишат за нив па да видиме што е и како е, со стручниов штаб што ни е моментално кој сака нека игра мислам дека ќе газат.

Многу е потценуван МЗТ годинава, ми се допаѓа тоа. Мотив повеќе за играчите. :D
Според мене пак сте број 1 фаворит. Иначе од чаршиските муабети низ Кавадарци мислам дека Гечевски си оди дека неможе веќе да го издржи тоа темпо АБА лига,па домашни натпревари..Заради тоа беше во преговори со Фени и Работнички,а не првенствено заради парите. Сепак 36 години е веќе :)

Според мене пак сте број 1 фаворит. Иначе од чаршиските муабети низ Кавадарци мислам дека Гечевски си оди дека неможе веќе да го издржи тоа темпо АБА лига,па домашни натпревари..Заради тоа беше во преговори со Фени и Работнички,а не првенствено заради парите. Сепак 36 години е веќе :)
Ради ВМРО, ради судии или ради квалитетот ?

Ради ВМРО, ради судии или ради квалитетот ?
Ради првото и второто :icon_mrgr:. Играчите не ви ги знам,ама имате најдобар стручен штаб во МКД...само пази,кај беше Змаго Сагадин тренер,екипите после тоа прогласуваа банкрот :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom