Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Добар е не знам дали си го гледал, али што претерале со лажењево за висинава, претерале. :D
Ко помал го имам гледано, на 12-13 години, така да немам поима како игра сега, али не ме чуди да е добар, ипак Боби му е татко, супер тренер е ѕверот. :D

MZT SKOPJE
51 mins ·
МЗТ денеска го одигра првиот пријателски натпревар, во малата сала во Борис Трајковски беше совладана екипата на Фени Индустри со резултат 74-73. МЗТ настапи без Демјуинк, Цинцадзе, Николовски и Марковски.

MZT SKOPJE
51 mins ·
МЗТ денеска го одигра првиот пријателски натпревар, во малата сала во Борис Трајковски беше совладана екипата на Фени Индустри со резултат 74-73. МЗТ настапи без Демјуинк, Цинцадзе, Николовски и Марковски.
Ја па мислев утре дека е утакмицата и планирав да идам :confused:. Нвм,у петок мислам дека ќе играат и у Кавадарци...иначе беше некој на утакмицава? :)

Ја па мислев утре дека е утакмицата и планирав да идам :confused:. Нвм,у петок мислам дека ќе играат и у Кавадарци...иначе беше некој на утакмицава? :)
Кај нас не се ни знаеше дека се игра, не па некој да бил :) Плус мислам дека беше од затворен карактер.

Во петок се игра втората утакмица во Кавадарци. Кај нас добри Лучиќ, Цвеле и поготово Стајиќ изненади, Џенингс вака од прва утакмица има шут добар, другото ќе го видиме понатаму, а многу минутажа добија не знам зашто Мекиќ и Диковски.

Фени имаат земено добар странец Амонс (3-4 позиција), од пријателскава прв впечаток - одличен

Диковски ако потпише има да го поливам со мочка секоја утакмица[DOUBLEPOST=1409156366][/DOUBLEPOST]Еве бе компромис :icon_lol:
DD1_0998-624x416.jpg

jane8.jpg

Салава за Борис е....
http://sportmedia.mk/ubavinata-na-n...-go-odzema-zdivot-na-prv-pogled-fotogalerija/

Последно уредено:
Добра сала. Ама мал паркингот ко ке игра Вардар.

Одлична е новата сала. ВИП делот е одлично среден. Плус го има и оној големиот Скрин на средина од салата, работи кои и те како и фалат на Борис Трајковски, а Ратко не успеа да ги направи во БТ. Иако не го сакам МЗТ, ниту Вардар со среќа нека е.

Уште 2 вакви сали низ Македонија и ќе може да конкурираме за организација на Европско Првенство :icon_mrgr:

Последно уредено:
Диковски ако потпише има да го поливам со мочка секоја утакмица[DOUBLEPOST=1409156366][/DOUBLEPOST]Еве бе компромис :icon_lol:
DD1_0998-624x416.jpg

jane8.jpg

Салава за Борис е....
http://sportmedia.mk/ubavinata-na-n...-go-odzema-zdivot-na-prv-pogled-fotogalerija/
старо вие е логото на центар на теренот. на вашето сегашно лого пишува МЗТ Скопје Аеродром. Ова е логото пред да дојде општина аеродром како спонзор (сезона 2009-10).

старо вие е логото на центар на теренот. на вашето сегашно лого пишува МЗТ Скопје Аеродром. Ова е логото пред да дојде општина аеродром како спонзор (сезона 2009-10).
Ова лого се користи на дресовите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom