- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 2.707
- Поени од реакции
- 2.181
Добар е не знам дали си го гледал, али што претерале со лажењево за висинава, претерале.На Боби ѕверот син му.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добар е не знам дали си го гледал, али што претерале со лажењево за висинава, претерале.На Боби ѕверот син му.![]()
Ко помал го имам гледано, на 12-13 години, така да немам поима како игра сега, али не ме чуди да е добар, ипак Боби му е татко, супер тренер е ѕверот.Добар е не знам дали си го гледал, али што претерале со лажењево за висинава, претерале.![]()
Така е листан и на FIBAeurope.com.Добар е не знам дали си го гледал, али што претерале со лажењево за висинава, претерале.![]()
Ја па мислев утре дека е утакмицата и планирав да идамMZT SKOPJE
51 mins ·
МЗТ денеска го одигра првиот пријателски натпревар, во малата сала во Борис Трајковски беше совладана екипата на Фени Индустри со резултат 74-73. МЗТ настапи без Демјуинк, Цинцадзе, Николовски и Марковски.
Кај нас не се ни знаеше дека се игра, не па некој да билЈа па мислев утре дека е утакмицата и планирав да идам. Нвм,у петок мислам дека ќе играат и у Кавадарци...иначе беше некој на утакмицава?
![]()
Ја па мислев утре дека е утакмицата и планирав да идам. Нвм,у петок мислам дека ќе играат и у Кавадарци...иначе беше некој на утакмицава?
![]()
Не ја признавамеНежни добра сала си добивте![]()
старо вие е логото на центар на теренот. на вашето сегашно лого пишува МЗТ Скопје Аеродром. Ова е логото пред да дојде општина аеродром како спонзор (сезона 2009-10).Диковски ако потпише има да го поливам со мочка секоја утакмица[DOUBLEPOST=1409156366][/DOUBLEPOST]Еве бе компромис
![]()
![]()
Салава за Борис е....
http://sportmedia.mk/ubavinata-na-n...-go-odzema-zdivot-na-prv-pogled-fotogalerija/
Ова лого се користи на дресовите.старо вие е логото на центар на теренот. на вашето сегашно лого пишува МЗТ Скопје Аеродром. Ова е логото пред да дојде општина аеродром како спонзор (сезона 2009-10).