Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Neznam navivac sum a MZT veke 20 god. i ne se smenija rabotite vo klubot generalno, uopste ne mi e jasno bez razlika ajde ( nemaat dovolno golem budzet ) Koj e toj Pajic od Slovenija Otasevic ne potpisan i ostanati sto be solidni minatata godina, letovo pomina edno asalno zasiluvanje nemame, navivacite se bunat za salata ( spored mene bez vrska samo tenzija pravat kako i uvek ) Nisto ne nagovestuva deka ke imame dobra sezona. Timot ne e sklopen na mesec dena do pocetok na sezona se nosat kvazi zasiluvanja, ednistveno sto me tesi e strucniot stab ama ke vidime na kraj...tolku nemame sreka klubot da go zemat luge sto sakaat kosarka, sto razbiraat kosarka i da napravat sistem kako klubot bi idel vo nagorna a ne nadolna linija.
Prvata godina ABA liga vtorata ABA I Evro Kup e sega od taa sezona namesto da celime podobar plasman vo dvete prvenstva, oni sklopuvaat tim za opstanok vo ABA i znak prasanje titula vo domasno prventsvo.
Ispraa parite toa e toa Deya vu !
90% на нет сте запнале за Оташевиќ како Бог да е.
Ок играч е све тоа али има 32/33 години и се враќа од тешка повреда не знам како очекувате да се потпише повторно.

За салата што истреска глупост истреска. 20 години си фан на МЗТ и не ти е жал за Јане што ќе е црвено црна?
Секоја чест. Право маже си. :D
Јас не сум член на ФА али душава ми се јаде кога и да поминам покрај салата. Стварно е топ и модерна, али јебеш га, црвена е и меракот не е тој што требаше да биде.[DOUBLEPOST=1408554083][/DOUBLEPOST]
фаул во напад како куќа со раката му ги трга рацете и го бутка во рамето надоле.
Успори ја снимката и ќе видиш дека веќе беше во скок Харисон а Милтон не ни беше тргнат за да блокира.

90% на нет сте запнале за Оташевиќ како Бог да е.
Ок играч е све тоа али има 32/33 години и се враќа од тешка повреда не знам како очекувате да се потпише повторно.

За салата што истреска глупост истреска. 20 години си фан на МЗТ и не ти е жал за Јане што ќе е црвено црна?
Секоја чест. Право маже си. :D
Јас не сум член на ФА али душава ми се јаде кога и да поминам покрај салата. Стварно е топ и модерна, али јебеш га, црвена е и меракот не е тој што требаше да биде.[DOUBLEPOST=1408554083][/DOUBLEPOST]
Успори ја снимката и ќе видиш дека веќе беше во скок Харисон а Милтон не ни беше тргнат за да блокира.
A dobro eve sto ocekuvavte deka ke bide plavo bela ? Druze inter fan IC NE MI E ZAL ZA SALATA sega treba da mi e zal sto MZT namesto da igra vo sala kako za siten lokalen klub? Pa ne sum retardiran klubot ke mi igra vo moderna sala dostojna za klub kakov i sto e MZT
Vtoro da te prasam? Koga dozna deka MZT ke ima nova sala i deka rusinov od Vardar ke ja pravi ti mislese deka salata ke bide plavo bela? Pa mn lesno moze toj problem da se resi...ama idi objasni im na decana deka ima NAVLAKI i deka pred nastap na MZT toa moze mn lesno da se ispegla 21 vek e, vtoro znaeme 2 god pred da se gradi deka ke bideme cimeri so Vardar deka salata e na VARDAR I NA MZT. Sto ne vi e jasno ''merakot ne e toj so trebase'' abe me iznasmea ;D Nie site znaeme so znaci starata sala ama dobivam nova za sto 2 god pred da se izgradi znam civa e i koj ja gradi i toa se DOZVOLI da te potsetam.
A 3 to bas deka sum navivac na MZT 20 god go zboram ova....za da se bunis i da pravis nekakov bojkot treba da znaes deka toa ima vlijanie na klubot i da imas pricina ! ama deca se nacukaa po tribina be brat pa Boris da ne bese plavo bel pa so ne bojkotiraa togas, nego namesto da gledaat deka edna kocka nemozese da se napolni vo Jadranska liga i doagaa edvaj 150 -200 i dali tolku ke mi zimaat ke bojotiraat!!
deka crveno crna boja bile stolcinjata pa VARDAR E na RK. Vardar NE E NA RABOTNICKI LOGOTO ! da ne se raspadjaat koga ke vidat crvena boja ???

Дај боже да несум во право ама овој Милтон Џенингс има да биде голема грешка.

Ке го бараме назад Џастин Рејнолдс кога ке го видиме Милтон Џенингс:D

Овој Џордан ти е бек со % на шут од 35%.Кај ги наоѓаат овие ако знаат и самите.Подобро нека носат пак американци преку таа црквата.

Има доста шанси и Дамјан да го продолжи договорот.

Од каде таа пара на кумановци за откуп, искрено тотално не очекувано бар за мене
Па Куманово има нову управу, нови спонзори. И буџет е далеко далеко поголем од лани. Паре се има сг, само дали ке дојде Аце е знак прашалник.

Инсајдери дајте кажете некоја новост околу појачувањата и зошто Дејвис го пуштија да си оди.

зошто Дејвис го пуштија да си оди.

Дејвис мислам дека прв го контактираа за продолжување на договорот, два пати ги одби затоа што доста му биле три години во Македонија, а највеќе мислам дека е ради жена му

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom