Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Владо,Дејвис,прв центар и јас би бил задоволен со тимот.Може нема пари али за волку би требало да има.

Последно уредено:
Владо,Дејвис,прв центар и јас би бил задоволен со тимот.Може нема пари али за волку би требало да има.

Дејвис не сака да игра во МЗТ поради семејни причини т.е. на жена му и биле достса три години во Македонија

Епа нумеро уно се за оваа работа ФА, кој што сака нека труби. :cuc::cuc::cuc:
10493048_10203871153212959_1451514522319632439_o.jpg

Во екипа пишале дека скоро цел тим се жалел на повреди.Ако Кире се повреди пред почеток на сезоната мислам дека веќе Арсовски ќе има повеќе минутажа од него.

Не требал Боби толку да ги оптеретува одеднаш,он си ја знае работата најдобро али можеле постепено да го зголемуваат интезитетот на тренинзите .

МЗТ го раскинал договорот со словенецот Пајиќ кој има повреда на грбот.

Американецот Џенингс е нов играч на МЗТ Скопје!
http://sportmedia.mk/shampionot-se-zasiluva-amerikanetsot-dhenings-e-nov-igrach-na-mzt-skopje/

Втора лига Италија, нешто слично како и Рејнолдс кој дојде од втора француска лига, е сега се поставува прашањето која лига е посилна италијанска втора или француска втора ?

He is a decent athlete, quick in the open floor and very fluid, albeit not overly explosive, but he rarely plays to his athletic strengths due to his somewhat tentative nature and affinity for operating on the perimeter.

Jennings once again shot below 50% inside of the arc, a result of his lack of toughness and inability to play through contact. He doesn't possess a very diverse back-to-the-basket game, looking comfortable only when resorting to a right handed running jump hook or turnaround jumper. He also struggles to finish through contact, being more likely to attempt a soft layup rather than trying to power through opponents and finish above the rim.

From DraftExpress.comhttp://www.draftexpress.com#ixzz3AvIQw4Om
http://www.draftexpress.com

Полу-црн Кире,со предноста што е добар скокач и одбранбен играч.

Neznam navivac sum a MZT veke 20 god. i ne se smenija rabotite vo klubot generalno, uopste ne mi e jasno bez razlika ajde ( nemaat dovolno golem budzet ) Koj e toj Pajic od Slovenija Otasevic ne potpisan i ostanati sto be solidni minatata godina, letovo pomina edno asalno zasiluvanje nemame, navivacite se bunat za salata ( spored mene bez vrska samo tenzija pravat kako i uvek ) Nisto ne nagovestuva deka ke imame dobra sezona. Timot ne e sklopen na mesec dena do pocetok na sezona se nosat kvazi zasiluvanja, ednistveno sto me tesi e strucniot stab ama ke vidime na kraj...tolku nemame sreka klubot da go zemat luge sto sakaat kosarka, sto razbiraat kosarka i da napravat sistem kako klubot bi idel vo nagorna a ne nadolna linija.
Prvata godina ABA liga vtorata ABA I Evro Kup e sega od taa sezona namesto da celime podobar plasman vo dvete prvenstva, oni sklopuvaat tim za opstanok vo ABA i znak prasanje titula vo domasno prventsvo.
Ispraa parite toa e toa Deya vu !

kako be bez vrska se bunele navivacite mene toa stvarno ne mi e jasno. nema navivac na planetava sto ne bi se bunel posle vakvo izigruvanje i ebenje u zdrav mozok. Ne postoi zbor be na kraj kraeva sto bi dolovil kako se izigrani navivacite i mzt kako klub.
Jane e dom na MZT, a rabotite momentalno stojat taka da oni ispadnaa stvarno kiradzii koi ke igraat vo sala na RK Vardar, bukvalno u nivna sala, cela oboena vo nivni boi, so nivno logo i tn i tn.

I ne, za ova ne e kriv nit Samsonenko ni nikoj od kaj niv tuku toj sto vo ime na MZT kako klub i vo ime na nivnite navivaci udril potpis na dogovor koj ova na Sams mu go dozvoluva. Da, toa sto go pravi Samsonenko moze da se narece samo neeticko, pedersko, provokatorsko i slicno, seedno, ama dogovorot toa, papirot hartija kade stoi negov potpis, toa mu go dozvoluva i toa e toa. Batalete toa videoto kakvo bilo i kakvi stolcinja bile planirani, si imas papir hartija tamu stavas klauzuli u dogovor koj toj sto go potpisal mora da gi pocituva, i samo toj papir ti e vazecki i nisto drugo, stvarno neznam kako toj sto go potpisuval dogovorov ne go zemal ova u predvid, toa ti e klasicno neznaenje i neserioznost od koj MZT kako klub mnogu moze da pati, zasto vaka se skvernavi celata istorija na timot i navivacite, fakt.

Da ne gi zemes ovie raboti u predvid vo dogovor so prevara kakva sto e Sams stvarno treba da si glup i naiven, sega sve zavisi od dobrata volja na rusinot koj ko sto gledam muva ne go lazi.

Do dusa sega neznam kako stojat rabotite vnatre i dali nekoj odgovoril na baranjata na Family, moze i im se izleglo vo presret ali ne veruvam, cisto sumjam, ja razbrav vnatre planirale i da farbaat zidovi u crveno crno, logo golemo na vardar da ima i tn i tn.

I daj navivacive na Vardar neka ne si go rugaat klubov i komiti ko navivacka grupa so sitenja i glumenje ludilo niz netov koga i sami se svesni deka ova ne e u red, ako nisto drugo bar neka ne se sitat, toa mi e jedina zamerka za niv, aj nekoi random faci provokatorski turi mu kurot, net e im se moze, ama gledam i lugje od komiti sto se mavaat vo gradi za ova sto mi e vo najmala raka kontradiktorno so ogled deka i oni se napateni mnogu radi vakvive gomnarii vo zemjava.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom