Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Tежок криминал ќе им направи Дамјан ако остане. За 12.000 евра се носи Евролигашки, а не просечен играч.
Најправилен потег ќе им биде да го пуштат да си бара нов клуб.

Хахаха види ја екипава еј, смешки.
Од страв и трепет до комедијанти (n)

10574349_780879371933895_8452841758559855037_n.jpg

Зивчевиќ не можеше да го дочува Перо Блажевски,шутот за 3 му е никаков а напад на кош само на размислување може да остане.А не е ни млад па ај да кажеш има атлетика ќе го развијат во играч.

Али највеќе ме нервира делот од статијата како имал понуди од повеќе странски тимови,тој што му го нарачал текстот требал малку да размисли со главата што пишува,ај што може да му се посреќи да игра АБА уште па сака да си дига плата.

Сте ги земале Мекиќ и Деки Лазаревски од Вардар а? :pos:
Истите беа резерви во тим кој отпадна од лигата, сега ќе помагаат во освојување на лигата? :вонзем:

Сте ги земале Мекиќ и Деки Лазаревски од Вардар а? :pos:
Истите беа резерви во тим кој отпадна од лигата, сега ќе помагаат во освојување на лигата? :вонзем:

Денес и утре е отворен ден што значи ако сакаш можеш и ти да идеш да се пробаш.

Зивчевиќ?WTF?

Изгледа по циркус тимот ке е оваа година,него ли минатата,па Станко и Гече немаат достојни замени,Дамјан не ги заслужува тие пари,а замени нема никакви за сега......

Каде бе со овој памет:facepalm:,наместо амбиции за Ф4,они носат истрошени играчи што се шуткале нис Европа,и сеа коа нема кај да идат заднња станица им е Мзт..Ако не нека го вратат и оној Богоев и Јанета,и тамам ќе имаат тим за Плеј аут.На овој ростер и Попович да им го донесеш џабе ќе е.

Највеќе ме нервира што оваа сезона АБА ќе биде патетична колку што може и место оваа сезона да се иде на успех ,се иде на искрено не знам што со ваков тим.А за се е крива управата која минатата сезона се расфрлаше со пари носејќи два тима за два тренера.

Jas ne razbiram stvarno citam sto pisuvate i da ne mu se veruva na covek...Zivcevic ke igral pa dobro u timot ima pogolemi strucnjaci od vas tuka dvajca golemi kosarkarski umovi ostavete im da si ja vrsat rabotata AMAN !!! ko placi picki ste !

Ова е форум и секој има право да си каже,а галиба ко што гледам баскет од вчера гледаш,изгледа не си го гледал големиот Зивчевич како растура;).И не сме само ние двајца гледај дека сите се против ваква политика на носење на играчи.

Ова е форум и секој има право да си каже,а галиба ко што гледам баскет од вчера гледаш,изгледа не си го гледал големиот Зивчевич како растура;).И не сме само ние двајца гледај дека сите се против ваква политика на носење на играчи.

Зивчевич во неговата „растурачка“ сезона 2010/2011 во дресот на МЗТ имаше 0/34 за три во 2 утакмици.Зборувај ми за тоа како растура.Факт е дека има предиспозиции за НБА играч ама него му се дигаше курот на малолетнички и сепариња како и на 90% од младиве кошаркари.

Зивчевич во неговата „растурачка“ сезона 2010/2011 во дресот на МЗТ имаше 0/34 за три во 2 утакмици.Зборувај ми за тоа како растура.Факт е дека има предиспозиции за НБА играч ама него му се дигаше курот на малолетнички и сепариња како и на 90% од младиве кошаркари.
Чекај сериозно не ме сфати :pos:?затоа го стаев она жутоно:D

Чекај сериозно не ме сфати :pos:?затоа го стаев она жутоно:D

Не те сфатив озбилно :pos: ама и поред тоа се нервирам кога го глеам каков играч е а каков можеше да биде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom