Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Kostovski od 11 utakmici 90 kosa prosek 8.2

Костоски дава 9 поени, ама затоа прима преку 30. Па сите плејови во лигава ги напраивме МВП на секоја утакмица. Против кого и да играме плејовите мама ни ебаваат баш кога во игра е Курчо.

Do koga ke zimame odpad na kosarkari i nema pravdanje kolku pari tolku muzika bidejki ima dosta solidni kosarkari za eftini pari.

Од странците реално утнат е само Рејнолдс. Синовец е доста константен сезонава, истото не може да се каже за Лучиќ мада мислам дека имал доста добри партии и он сезонава. Оташевиќ ни лани, а ни сега не може да игра како прв плејмејкер. Кога ќе се донесе добар плејмејкер (до Нова Година) тогаш со одморен Оташевиќ, и Курчо кој би бил трета варијанта ќе може да очекуваме нешто.

А гледам си го ставил и Кејд...Пред сезона сите сакавме Кејд да остане и сигурно дека никој не е Баба Ванѓа за да предвиди дека оваа година Дејвис ќе биде очаен. И уште една работа, не знам од која причина ама многу го потценуваме отсуството на Огнен. Едно мало потсетување...лани даде клучни тројки во победата над Широки на домашен терен кога се одлепивме на 10 разлика, даде исто така клучна тројка во Љубљана против Олимпија (заедно со Кејд) и секако он ја реши со Цедевита во гости.

Младинскиот репрезентативец на Србија, Иван Маринковиќ (209 cm, 1993 година) е нов играч на МЗТ.
1470040_10152144775078816_1150901216_n.jpg

Поима немам кој е играчов и поима немам дали е добар или не, али по овакви енигма засилувања се гледа колку ни се силите ( односно парите ).

Го знам Маринковиќ,само ке речам дека е анти-талент оваа момче.Шутот му е многу лош,скокот му е најдобра карактеристика и сигурно ке игра за мала сума на пари.Има одлични физикалии,ама само тоа од него е.

Можеби управата свати дека тимот е стар, а за квалитетни странци нема пари, па планира да работи долгорочно со носење на млади играчи, Младеновски, Пајиќ, еве сега и овој, го имаат Горјан, така да ......Оваа сезона е завршена, можеби и паметен потез со комплетирање на тимот за во иднина.

Делије од Св. Николе ја купиле цела сала...:D

Грешка е тоа, клик на "купете билет онлајн" ќе те препрати до карти.ком.мк.

Барем еднаш нека се напуни Борис до крај,ако некако победиме во Недела,ке имаме можност да сврземе серија 1497552_10152149556633816_1852708553_n.jpgна победи:)

Можеби управата свати дека тимот е стар, а за квалитетни странци нема пари, па планира да работи долгорочно со носење на млади играчи, Младеновски, Пајиќ, еве сега и овој, го имаат Горјан, така да ......Оваа сезона е завршена, можеби и паметен потез со комплетирање на тимот за во иднина.

Stajic you mean:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom