Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Само колку ми е криво за Кире си еба мајката дечкото... :(

Јас сум голем оптимист за утре,мислам дека ке ги тепаме Звезда иако се 10000 пати поквалитетни од нас:D
Иначе мечот со Уникс се игра на 18.12.2013,а ја мислев на 19....:confused:

Шуќур.

Оној Маринкови повеќе направи од Рејнолдс 2 месеци.

Дејвис игра со срце против србиве секогаш ги отвора. :icon_lol:

Маринковиќ>>Рејнолдс. Јака одбрана, и секако, биден фактор е поголемиот ростер на играчи. Искористени сите 12 играчи, од кои 10 со посолидна минутажа (Стајиќ и Младеновски ми се чини добија 2-3 минути ако не се лажам).

Не бе одбраната не е главен фактор во кошарката, НЕ.

Честитки за пожртвуваноста и гинењето на терен од страна на сите играчи !!!
Сите беа одлични со исклучок на Дамјан за кој се надевам дека ќе се оправи и ќе ја крене формата како Дејвис на последниве 2- 3 натпревари.

Во иднина Бобан Стајиќ сакам да го гледам со малку поголема минутажа, некако како да има сигурност, имаше и одлична асистенција до Гече мислам дека беше. Изненадувачки !

Воодушевен сум :cuc:

Конечно една тренерска победа на МЗТ, конечно некој да не ги „силува“ старците по 30мин. Добра ротација, голема мотивација на играчите. добра подвижна зона. Се на се добра партија на МЗТ, секоја чест.

Не бе одбраната не е главен фактор во кошарката, НЕ.

Честитки за пожртвуваноста и гинењето на терен од страна на сите играчи !!!
Сите беа одлични со исклучок на Дамјан за кој се надевам дека ќе се оправи и ќе ја крене формата како Дејвис на последниве 2- 3 натпревари.

Во иднина Бобан Стајиќ сакам да го гледам со малку поголема минутажа, некако како да има сигурност, имаше и одлична асистенција до Гече мислам дека беше. Изненадувачки !

Воодушевен сум :cuc:

Баскетџија класичен,ќе се виде у понатамошниот тек од кариерата. Честито победа (y)

Баскетџија класичен,ќе се виде у понатамошниот тек од кариерата. Честито победа (y)

Не е точно.
Го знам од претходно и игра одлично одбрана, жилав е и ако е добро спремен физички има душата да ти ја извади.
А за напад си има визија, добар асистент а за шутот не можам да коментирам, ќе видиме понатаму.
МЗТ не го земаа ради реда,а ако си го гледал додека играше за младинците на Вардар да знаеш дека е променет за едно 200%. :)

Не е точно.
Го знам од претходно и игра одлично одбрана, жилав е и ако е добро спремен физички има душата да ти ја извади.
А за напад си има визија, добар асистент а за шутот не можам да коментирам, ќе видиме понатаму.
МЗТ не го земаа ради реда,а ако си го гледал додека играше за младинците на Вардар да знаеш дека е променет за едно 200%. :)

Иам играно против него пред 2-3 години,па од таму мојата констатација. Дај Боже да е како што викаш ти.

Иам играно против него пред 2-3 години,па од таму мојата констатација. Дај Боже да е како што викаш ти.

Гарантирам... а и не туку така се стига до МЗТ, мора да има нешто.

Ете тоа е тоа,40 минути играа како што треба не само 1 полувреме:)
Колку ми е мило што ги тепавме србиве све да им ебам,лудница на трибина:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom