Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Треба комплетна промена во тимот (оташевич , костовски, рејнолдс,) мада и Чековски не допринесува многу во играта... Добар плејмејкер и квалитетен центар е решението!!

Или овие секоја утакмица во второ полувреме се опуштаат или стварно немаат кондиција за цела утакмица:confused:
Очигледно немаат кондиција ... едноставно паднаа, не издржаа ... промашен по промашен шут,ќе треба ремонт кај некои играчи ....

НЕ Е КРИВ ТРЕНЕРОТ,ОВИЕ ИГРААТ КАКО ПИЧКИ ТИ ЕБАМ ТОА ПЛЕЈМЕЈКИРИТЕ ГЛУПИ САКАТИ СВЕ ДА ВИ ЕБАМ , ИМАТЕ ЛИ БЕ МУДА ИЛИ ЖЕНИ СТЕ ЗЕМИ ФАТИ ШУТНИ ВЛЕЗИ У БОНУС СЕ САКАТИТЕ ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ ПРОСТА МАСА ДА НЕ ТРЕБА СТАНКО ДА ВЛАГА НА ДВОЧЕКОР ПРОСТИ ЕДНИ

Незнам зашто не се земе еден црнец како Jones Johnathon од Широки ... не искина денес ,не промаши ниту едно слободно фрлање.

После ова ако не избркаат едно 3-4 играчи џабе им се.

Итоа тие што се нубови,Рејнолдс,Оташевиќ ете уште еден двајца нека си одберат. Значи буквално да ги избркаат,па да видам дали ќе им падне концентрација на друиве.

Кои психопати еј,психопати буквално. Незнаат да победат,се плашат да победат :tapp:

Хахахаахахах не ми се верува :D
Ејј дајте да направиме еден тим од ФА и да им изиграме една партија. Ако ги тепаме сите нека си идат.
Нема ниеден играч што заслужил да го носи дресот на МЗТ.

Толку зверско прво полувреме и толку очајно второ
Чековски цела четврта се обидува да се загради и заборава дека џабе се гради ако нема топка у руки
Кога се кршеше резултат пак имавме многу избрзани шутеви и исфорсирани тројки, а на крај го оставаат сам Дамјан ко Џордан да е дечкото

ЌОТЕК БЕ мамата у пичка да им ја ебам .... уште неможам да се опоравам од 7 саат па навака стоки невидени .... сеа се виде дека не е ни до тренер ни до управа до самите играчи е ...

Cela sezona vi e utka,drugata sezona poveke srekja, i novi zasiluvanja da si zemete poso vaka ne ja biva ;),Sreka finansiski ste dobro podrzani,trenerite ne vi se krivi,igracite vi se,mnogu pijat rakija

Па не 50% кратење на плата како што им направиле, за овие треба да направат они да му плаќаат на клубот!
Бог знае колку години ми скратија од животот сезонава.
Ужас, јад и беда !

Ова не се случило до сега никогаш ни кога сме се бореле за опстанок. Два натпревари по ред да водиш со 20+ разлика на полувреме и да изгубиш....
Сите треба да си одат, цел тим аут.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom