Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
брееееј , шо е работава се стари фаци доаѓаат или трето класни Балканци ... упм ,зарем немаат некој Македонец,шо би можело да среди работа .... постојано во фудбал,кошарка, било кој спорт наш ... мора да земат Срби ... немам нишо против нив национално,но дајте им малце простор и на нашиве :(

брееееј , шо е работава се стари фаци доаѓаат или трето класни Балканци ... упм ,зарем немаат некој Македонец,шо би можело да среди работа .... постојано во фудбал,кошарка, било кој спорт наш ... мора да земат Срби ... немам нишо против нив национално,но дајте им малце простор и на нашиве :(

На кои наши да им дадат простор кога сите подобри играчи се кај нас?
Го земаа Костовски и глеј го, играње одбрана е научна фантастика за него и дај боже да лета он него Оташевич.

Оташевич,Курчо,Рејнолдс адиос порфавор чикитас,и затвори вратата од надвор све да ви ебам.

Што ли беше тоа одбрана или не дај боже скок е прашањето до нигерон глуп ?
А ќе го запрашам оташевич дали знае дека пас треба да даде ,затоа е плејмејкер.
Курчо нека скока со кенгурине у аустрејлија пошо е дрвце невидено ,да ти се мочам у парите што ги зимаш со ваква никаква игра дебилу.

Каде бе каде со Оташевиќ,па уште во последна четвртина све да усере :tapp:

Нека си ги собира парталите после утакмицава,преку кур више нека гледа што треба плеј да прави,една тројка не може да даде. Чековски дибек за други збори а себе не се видел.

Тиња се бе тиња.

Каде бе каде со Оташевиќ,па уште во последна четвртина све да усере :tapp:

Нека си ги собира парталите после утакмицава,преку кур више нека гледа што треба плеј да прави,една тројка не може да даде. Чековски дибек за други збори а себе не се видел.

Тиња се бе тиња.

Ако е таков муабетот како што играат нашиве сезонава сите треба да си идат освен Гечевски.
Оташевич игра само одбрана, Дамјан после повреда изгубен, Дејвис исто, Рејнолдс дно, Лучиќ кога ќе му прдне игра, Чековски у минус со форма, Кире забот го боли, Костовски исто дно... И све ќе беше убаво ако и МЗТ имаа пари колку Банвит па да направат јак тим како нивниот.
Колку пари толку музика не знам што не ви е јасно, да имаа пари немаше Оташевич и Курчо да ги гледаме аман.
И другиве играчи што ќе ги земат мислите дека ќе бидат подобри од сегашниве? Па тие немаат играно којзнае колку време па ние сме им шанса једина за наредна сезона да си потпишат некој појак договор !

Ако е таков муабетот како што играат нашиве сезонава сите треба да си идат освен Гечевски.
Оташевич игра само одбрана, Дамјан после повреда изгубен, Дејвис исто, Рејнолдс дно, Лучиќ кога ќе му прдне игра, Чековски у минус со форма, Кире забот го боли, Костовски исто дно... И све ќе беше убаво ако и МЗТ имаа пари колку Банвит па да направат јак тим како нивниот.
Колку пари толку музика не знам што не ви е јасно, да имаа пари немаше Оташевич и Курчо да ги гледаме аман.
И другиве играчи што ќе ги земат мислите дека ќе бидат подобри од сегашниве? Па тие немаат играно којзнае колку време па ние сме им шанса једина за наредна сезона да си потпишат некој појак договор !

Абе се откорна играње оташевич одбрана а игра а не игра исти кур преку него си шутираат ги полнат мзт. Ништо не играат цел тим.

Нема врска со кој играле имаат проблем со концентрација со скоро сите во 4/4 ги изгубија утакмиците,ненормални водства имаат незнаат утакмица кон крај да приведат,срање се,џабе константно оправдувања им наоѓаш.

Абе се откорна играње оташевич одбрана а игра а не игра исти кур преку него си шутираат ги полнат мзт. Ништо не играат цел тим.

Нема врска со кој играле имаат проблем со концентрација со скоро сите во 4/4 ги изгубија утакмиците,ненормални водства имаат незнаат утакмица кон крај да приведат,срање се,џабе константно оправдувања им наоѓаш.

Не им наоѓам оправдувања воопшто, ти се фаќаш за еден играч и го напаѓаш константно секоја утакмица без разлика дали изиграл просечно или најдобро, наспрема другите кои играат барем бетер х2... Како на почеток што го напаѓаше Синовец а он ко за инат е најконстантен од сите.

Инаку, јас не знам тука како може да го напаѓаат Гечевски, една ќе згреши макар и клучната да е како со Цибона, и одма нечини. Што не ви чини, што е најдобар поединец на секоја утакмица? Што ја крева секогаш екипата од дното? Стар бил веќе не можел, ако бил стар што не го седнат на клупа и да игра само 5 мин ? Или не им каже на управата играм максимум 10 минути и толку од мене? Не, туку он е јачина од човек и играч и со своите 37 години може професор да им биде на 90% центри во Аба Лига... на нив не им чинел, бог да чува.

Не им наоѓам оправдувања воопшто, ти се фаќаш за еден играч и го напаѓаш константно секоја утакмица без разлика дали изиграл просечно или најдобро, наспрема другите кои играат барем бетер х2... Како на почеток што го напаѓаше Синовец а он ко за инат е најконстантен од сите.

Инаку, јас не знам тука како може да го напаѓаат Гечевски, една ќе згреши макар и клучната да е како со Цибона, и одма нечини. Што не ви чини, што е најдобар поединец на секоја утакмица? Што ја крева секогаш екипата од дното? Стар бил веќе не можел, ако бил стар што не го седнат на клупа и да игра само 5 мин ? Или не им каже на управата играм максимум 10 минути и толку од мене? Не, туку он е јачина од човек и играч и со своите 37 години може професор да им биде на 90% центри во Аба Лига... на нив не им чинел, бог да чува.
и мене не ми е јасно ,искрено Чековски и Гечевски се едни од најдобрите во тимот по квалитет и искуство ,ако ги фатило криза,зошто одма да ги напаѓате ,зошто се дволични !? едно правите ,после јадете гомна ,толку лицемерие од коментари нема , ако имаат проблеми подржи ,не докрајчувај ... вештачка публика позз .... затоа има и проблеми мак фудбалот ,кога се работи нешто ок и добро,сепак има резулати , браво ,еден мал клик момент на пад , одма лижите гзови од газење на негативност ... не е чудо шо Чедо Јаневски покажа прст кон публика ... отидов малце оффтопик ,но да направам поента ...

Бидете реални ,а не дволични :mad:

Синовец се подобри,а оташевиќ е низок,глуп(во кошаркарска смисла),непрецизен.......незнам катастрофа. Како изиграл ? Два влеза имаше и 17 изгубени топки сосе банани миксања итн итн

Не е само тој,ама тој игра на осетлива позиција башка игра стартер и 4/4 ВТФ ? Рејнолдс мутантот исто,каде бе тој играч за Еврокуп ? За МК лига ок,ама нигде подалеку од таму.
Нема врска не ми се коментира веќе,си знаат ваљда и тие од управа кој им треба кој не,нека прават што мислат дека ќе го извади од говнарииве тимот.
Тренеров изјавил дека донесол и кондиционен тренер,требало и психијатар да донесе,вакво паѓање на концентрација посебно 4/4 цела сезона,секоја чест.

Ова размислување ми се допаѓа, одбрана, одбрана и само одбрана. (y)
се што барав од моите кошаркари беше да играат квалитетно во одбраната и да се борат.

Ова размислување ми се допаѓа, одбрана, одбрана и само одбрана. (y)
се што барав од моите кошаркари беше да играат квалитетно во одбраната и да се борат.
ja би направил таков стил на игра , како шо направи Докузовски со Македонија на Европско ... наметни агресивна одбрана , секни ги поените на противникот , и игра во поле ,два поена , под кош ... а ние пак постојано , тројки тројки форсирај ,губиш момент на шанса и напад ...

Во јавноста излезе информација дека американскиот интернационалец Смуш Паркер е веќе нов играч на МЗТ, меѓутоа КК МЗТ Скопје ја демантира таа информација. За сите идни засилувања и заминувања од македонскиот шампион ќе бидете известени со информација на официјалната страна на клубот.

Не верувајте сегде кај што ќе прочитате или кој ви каже ... додека нема на официјалната страна на фб ништо од муабетите од маалоо или на нет . за утакмицава тиња .... нема што да се каже отиде сезоната сегде у курац според мене со мењање тренер на почеток/средина од сезона сеа ни останува само наша лига .. ако и таму усерат ондак плејаут и чао пријатно :)

Денес на утакмицава во 1/4 ми изгледаа различно,играа боље од прошлиот пат,али од 2/4 па до крај иста приказна:)
Оној рејнолдс дрво неделкано,ептен е утепан за џабе му даваат плата:D
Навивачката група во моментот е едина светла точка:icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom