Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Ако русинот го спонзорира МЗТ наредна сезона,и Перо и Самарџиски ке дојдат:D

Знам дека сонувам али ајде:)

abe iako sum za mzt pero da doe od evroliga da igra so lirija i strumica nema sansi nekoj da go svati sto pravi

После изданието на Перо во полуфиналето и финалето ептен тешко. Ќе си поседи на печалба како што стојат работите. За центар иако Самарџиски и наше дете треба да се најде стварно достојна замена на Гечевски. Мене искрено Самарџиски не ми е таков.

Нема шанси Перо уште сега да се враќа,исто ко Кире Лазаров да очекуваш да се врати во Македонска лига.

Некогаш здраје,можно е.
Да гледаат да го донесат Самарџиски нема да биде лошо,од Кире јас мислам играч не бидува,за жал. Ем го ебат повреди ем кога игра ништо не покажува,а колку збореа на минатото европско Кире да беше Кире да беше. Ништо Кире и да беше и да не беше.....

А што русинот да не сака МЗТ да го превземе ?? Ако го превземе гледате од жрк вардар(ракомет)каков тим направи,уште името да им го смени и таман ќе бидат,од МЗТ ќе направи Евролига тим !

А што русинот да не сака МЗТ да го превземе ?? Ако го превземе гледате од жрк вардар(ракомет)каков тим направи,уште името да им го смени и таман ќе бидат,од МЗТ ќе направи Евролига тим !
Ќе го смени ако сака да лета наглавачки!

Па со оглед на фактот што он ја прави салата и тоа што е спортски ентузијаст големи се шпекулациите дека ќе влезе како спонзор или инвеститор.

Во колку се игра денес со Фени и дали ќе има пренос ?

Леле Дејвис, ги попари.
И шо кур скока она педерчено Србиновски, му ебам тоа пилиштарецот, цел живот судиите му се криви.

Дејвис натпревар на кариера игра.

А стварно овој тренеров на Кожув,кој кур влетува цело време на терен ? :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom