НЕНАСИТЕН!!!
СУМ ПО ТЕБЕ
- Член од
- 8 мај 2012
- Мислења
- 263
- Поени од реакции
- 157
А вие кај ИСКАЧАТИТЕА кај искачатите вие дете у Скопје?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А вие кај ИСКАЧАТИТЕА кај искачатите вие дете у Скопје?
На Раднички им е одземено местото во Еврокуп поради тоа што не се квалифицираа во следната сезона на АБА лига.Сега да видиме колку се коректни и дали на МЗТ ќе дадат или ќе не скокнат и ќе дадат на Олимпија.
Со 2-3 квалитетни засилувања,можеме и у Јадранска и у ЕврокупСпоред мене е многу подобро и оваа сезона да играме само Јадранска, а тек од наредната кога ќе биде готова и новата сала "Јане Сандански" да играме и Еврокуп.
Со 2-3 квалитетни засилувања,можеме и у Јадранска и у Еврокуп![]()
Точно е тоа и мене ми е скурчено од Борис,али нели од федерација рекоа дека МЗТ мора да игра уште едно европско натпреварување за да може да се приклучи директно у супер лига и вака и така ќе мораме да играме по 2 утакмици неделноНе е само тоа, веќе на сите ни е прекурчено од Борис, па камоли и уште 1 плус натпревар неделно да има.
Точно е тоа и мене ми е скурчено од Борис,али нели од федерација рекоа дека МЗТ мора да игра уште едно европско натпреварување за да може да се приклучи директно у супер лига и вака и така ќе мораме да играме по 2 утакмици неделно
Леле ама долг пост напишав![]()
Ако проблемот е Борис не гледам каков компромис би било домашно првенство.Да ама овие домашниве не ни се голем товар, се до плеј оф![]()
Tочно и вака и така ке мораме да играме по 2 утакмици неделно у БорисАко проблемот е Борис не гледам каков компромис би било домашно првенство.
Точно е тоа и мене ми е скурчено од Борис,али нели од федерација рекоа дека МЗТ мора да игра уште едно европско натпреварување за да може да се приклучи директно у супер лига и вака и така ќе мораме да играме по 2 утакмици неделно
Леле ама долг пост напишав![]()
Алоо каков Еврочелинџ,каква Библ ја зборам за Еврокуп-второто по ранг натпреварување во ЕвропаПодобро да се игра од почеток Македонска лига одколку БИБЛ или Еврочелинџ кој се единствените други интернационални лиги.Со БИБЛ и Еврочелинџ имаш само за џабе шетање а нема ништо поквалитетни натпревари одколку да играш на пример со Лирија,Куманово,Кожуф на гости.
Затоа што лепотаните не можат да ја испразнат салата 3 саата.Зошто има толку голем прекин? Не го фатив тој момент...