- Член од
- 9 април 2009
- Мислења
- 3.183
- Поени од реакции
- 3.830
како прво!!! СТРАНЦИТЕ МОРА СИТЕ ДО ЕДЕН ДА ЛЕТААТ, освен дејвис!!!
инаку, многу поголема шанса треба да добијат македонските играчи, особено горјан и кире. се ми се чини дека и попоски потпиша за вас, ама оти не игра, не знам???
нишо поарни не се странциве, а од то шо нашите играчи би играле, бенефит би имал и МАКЕДОНСКАТА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА!!!
а дали не можи сега на сред сезона, да се донесат некои нови, македонски играчи од другите клубови на позајмица???
инаку, многу поголема шанса треба да добијат македонските играчи, особено горјан и кире. се ми се чини дека и попоски потпиша за вас, ама оти не игра, не знам???
нишо поарни не се странциве, а од то шо нашите играчи би играле, бенефит би имал и МАКЕДОНСКАТА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА!!!
а дали не можи сега на сред сезона, да се донесат некои нови, македонски играчи од другите клубови на позајмица???
Па дали сте свесни колку пари се 500,000?Илиевски нема повеќе од 200,000 у Цедевита,па Бо Мек Кејлеб играше у Паризан за 220 или 250,000,а Влатко е веќе во години и нема толку голема плата.
Каква игра човече... Директен виновник што најдобриот нивни играч е надвор 15 минути. Браво. Одма му ги простувам 2та бунари. Ете го и Дамјан распали. Башка и како игра во одбрана, воопшто не ме чуди што не излезе од игра. Србите стандард лоши али очигледно Пипан малце ги построил. Дејвис исто изигра топ. Кире и Гече исто. Едино Огнен почна лошо али се опраи после. Браво, само нека продолжат вака. Идеме на победа!