НЕНАСИТЕН!!!
СУМ ПО ТЕБЕ
- Член од
- 8 мај 2012
- Мислења
- 263
- Поени од реакции
- 157
Гечевски и Чековски остануваат во МЗТ Скопје!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гечевски и Чековски остануваат во МЗТ Скопје!
Па добро не дека се очекуваше нешто друго.
Прашањето е дали Пипан ќе остане,и кои играчи ќе го засилат тимот.
Штом потпиша Гечевски и Пипан останува 10000000%
nikad nema on da bide trener na MZT.Пипан го заеба Гечевски сега што кеиф ке ми биде Емил да ви биде предводник на тимот па да пукни Тошо од мака![]()
Пипан го заеба Гечевски сега што кеиф ке ми биде Емил да ви биде предводник на тимот па да пукни Тошо од мака![]()
Каков Емил бе пријателе, ти си луд
Тренерот ќе биде од просторот на бивша Југославија.
Стигнале многу понуди до управата на МЗТ. Колку е поразлично кога имаш успех во Јадранска, сами ти се нудат добри тренери. Порано неможевме тренер да најдеме.
За Пипан можам да кажам дека беше одличен тренер, но колку што ми е жал, толку сум и среќен што си отиде. Ептен антипатичен тип. Незнам само која му е идеата да биде селектор на Македонија, а да си замине од клубот каде што повеќето се репрезентативци и да оди во Словенија. Он си знае најдобро.
Каков Емил бе пријателе, ти си луд
Тренерот ќе биде од просторот на бивша Југославија.
Стигнале многу понуди до управата на МЗТ. Колку е поразлично кога имаш успех во Јадранска, сами ти се нудат добри тренери. Порано неможевме тренер да најдеме.
За Пипан можам да кажам дека беше одличен тренер, но колку што ми е жал, толку сум и среќен што си отиде. Ептен антипатичен тип. Незнам само која му е идеата да биде селектор на Македонија, а да си замине од клубот каде што повеќето се репрезентативци и да оди во Словенија. Он си знае најдобро.
Не го спомнувај Лазовски, ќе треба да се менуваат обрачите после во сала...Добро дали вие (некои од вас, не сите) го разбирате зборот професионалец? Па у денешно време парите го диктираат светот, гарант Олимпија му понудила подобра финансиска понуда и тоа е тоа. Не е ништо педерско од страна на Пипан, напротив, фала му за се, фала му што го издигна клубот за кој што навиваме на ова ниво, фала му што ни донесе двојна круна, фала му што ни донесе одличен пласман во АБА Лигата. Нека му е со среќа во Олимпија, само нека ги изгуби двата дуели со МЗТ следната сезона, друго све нека тепа.
Абе Фиго од Барса во Реал прејде па сега чудно било што Пипан си оди од МЗТ. Само да не донесат некој шугле како Марјан Лазовски и да ни ја ебе мамата и да ни побеле косата на сите. Се надевам дека ќе биде некој од овие простори, домашен стратег и немаме некој асален, па оттука сакам да биде некој од соседството.