Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Честито победа!!
Што е работава со Јане Сандански?:unsure:

Честито победа!!
Што е работава со Јане Сандански?:unsure:

Ако мислиш на салата , ќе се урива лименкта ( сегашната сала ) нова ќе се гради

За денешнава утакмица можам само да кажам играм со срце и мади** . Кире конечно ( да не го урочам ) ја враќа формата а за Оги се нема зборови ,

Браво МАЈСТОРИ !

Браво за момците, победа за дечкото што почина ... :(
И универзумот си ја заврши работата вечерва, едноставно мораше ова да се случи, иако не постои работа у истиов што може да ја намали тагата на неговото семејство, најблиските и пријателите. Тоа е, gone but not forgot, another hero lost, нека почива во мир.

Браво МЗТ вистински представник од Македонија.
Патем еве еден коментар од Индекс Хрватска кој иако е малку навредлив ме изнасмеа.

kakav trener takva je i igra...totalno zaostala, ovaj MZT izgleda kao porječan A2 ligaš plus Gečevski... Aco mani se ćorava posla, još jednom si dokazao da kao trener nemaš kaj u košarci radit..čisti pozer.

Патем еве еден коментар од Индекс Хрватска кој иако е малку навредлив ме изнасмеа.

kakav trener takva je i igra...totalno zaostala, ovaj MZT izgleda kao porječan A2 ligaš plus Gečevski... Aco mani se ćorava posla, još jednom si dokazao da kao trener nemaš kaj u košarci radit..čisti pozer.
Ете им го на сред потценувачиот гз. Говна.

Хрвативе нема што да кажуваат… МЗТ против нив има скор 6:1 :D

Секогаш противниците не потценувале, ама ако.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom