mr.cornelius1
И ОНДАК ТО..
- Член од
- 1 ноември 2009
- Мислења
- 773
- Поени од реакции
- 14
Што се деси со Тадич и Синадинович?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kolku pari tolku muzika. Prviot zavrsi so nas a vtoriov moze ke dojde do sreda, znaci MOZE ke dojde samo radi F.A.( na nas apel) i za dvojno pomala suma od taa so ja barase ma da coekot ima mnogu ponudi od kipar, grcija, ovce pole ( 2000 evra) pa so bide bideШто се деси со Тадич и Синадинович?
Ел...с :smir: А што вика на микрофонот ? :smir:
Kolku pari tolku muzika. Prviot zavrsi so nas a vtoriov moze ke dojde do sreda, znaci MOZE ke dojde samo radi F.A.( na nas apel) i za dvojno pomala suma od taa so ja barase ma da coekot ima mnogu ponudi od kipar, grcija, ovce pole ( 2000 evra) pa so bide bide![]()
Во Овче Поле оваа сезона нема да дојде,затоа што веќе имаме нов плеј(американец)..Можеби до крајот на сезоната да остане кај вас,па наредната да се префрли кај нас(ако не отиде во грција или кипар)
Прашав затоа што велеше(Синадинович) во весник дека за такви навивачи(ФА)ќе играл и без пари
Ајде ФА спремајте се ако идите в сабота Ултимејт Баскет-МЗТ Скопје 17:00 Универзална Сала ТУТ-КОМ![]()
Па нз...ми кажаја така на Фан клубот на Ултимејт баскет :/Од каде информацијава, да не е младинска школо или?
Утре у 17:30 пријателска, МЗТ СКОПЈЕ - Ултимејт баскет Прилеп.
Edit: