aerodromka
Hiena
- Член од
- 11 март 2007
- Мислења
- 2.752
- Поени од реакции
- 8
Ме интересира иако е рано дали ке се организираат гостовања надвор од Скопје ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме интересира иако е рано дали ке се организираат гостовања надвор од Скопје ?
Ви се врати и вас истото... за Струмица се смеевте вештачки клуб ќе се распаднете ви рековме сега и вас ве снајде истото![]()
koA pocanvme za Cak Noris najnovo neso: SAMO CAK NORIS MOZE DA GO SPASI MZT OD PROPAST![]()
како сакате сватето го мојот пост и ЧАК НОРИС нека ви е на помош.:smir:
Супер штом останувате во прва лига дај боже да е така, имам информации и дека АБА од Струмица ќе се натпреварува во прва лига па ќе видиме ај поздрав :wink:
Позз од Охрид и се надевам дека мзт ке се врати на старите патеки.Ако не годинава во блиско време. бај д веј како мал од секогаш навивав за мзт(пошто охрид немаше екипа а и оваја сега што ја има е за перење пари на газдата) а работнички го мразев со душа :bip:
Охриѓанец , дај да се организираме вие таму шо сте за МЗТ да ви дојме ние Ресенчани , кога МЗТ ќе игра во Охрид ...една “подружница“ на Family од југозападов да напреме, да се изнавикаме...тои овааа годинина илзеа поретко ќе можам да доаѓам во Скопје за утамици ...така да барем Охрид , Битола..да се организираме !![]()
![]()
Најверојатно 6.коло сала Градски Парк, Работнички - МЗТ Скопје
хаха од кај го изваде ова толку сте информисани битолчани да се фаној на скопски клуб да видам не вервам:nesvest:Охриѓанец , дај да се организираме вие таму шо сте за МЗТ да ви дојме ние Ресенчани , кога МЗТ ќе игра во Охрид ...една “подружница“ на Family од југозападов да напреме, да се изнавикаме...тои овааа годинина илзеа поретко ќе можам да доаѓам во Скопје за утамици ...така да барем Охрид , Битола..да се организираме !![]()
![]()
хаха од кај го изваде ова толку сте информисани битолчани да се фаној на скопски клуб да видам не вервам:nesvest: