Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Ајдеее момци да газиме на трибина оваа година НЕКА ЗНААТ ДОБРО СИТЕ ФЕМИЛИ СЕ НАЈДОБРИТЕ ! ! !

Добро е ова ама кај пишува официјално сакам да прочитам негде зошо од дезинформации ми е преку к?

И ЈАС ТЕ САКАММММ И ЈАС ТЕ САКАМ ЈАС ТЕ САКАМ МЗТТТТТТТТТТТТТТТТТТТ

ЛАПАЈТЕ ГО СИТЕ ДО ЕДЕН НЕМАЛО ДА НЕ ГЛЕДАТЕ ОВАА ГОДИНА ОД СЕ СЕ БЕГА ОД НАС НЕМА БЕГАЊЕ!!!!!!!!!!!!!!!АЈДЕЕЕ СЕ ГЛЕДАМЕ НЕЖНИ МОМЧИЊА!!!!!!!!!!

Oooo napred skopjee samo napred ti pejam jaaaas kolku i da e tesko ke te bodri mojot glas kade i da igrash tamu ke te sledam jaas OOO NAPRED SKOPJEEE SAMO NAPRED TI PEJAM JAAS KOLKU I DA E TESKO KE TE BODRI MOJOT GLAS KADE I DA IGRASH TAMU KE TE SLEDAM JAS:vozbud:

dur postoime nie postoish i ti!!

http://a1.com.mk/vesti/sport.asp?VestID=113545

Ај со среќа во новата сезона

Прво коло 4 октомври

Вардар Осигурување-Овче Поле, Торус - АМАК СП, Работнички - Фени Индустри, МЗТ Скопје - Плејмејкер и Пелистер - Вардар 2000.

Дали заличува првенствово на нешто прво коло МЗТ игра дома ајде да пука салата :)

Ај ако сакаш постирај ги сите двојки од првото коло... или ако го имаш редоследот на натпревари за целото првенство позз

Вардар Осигурување - Овче Поле, Торус - АМАК СП, Работнички - Фени Индустри, МЗТ Скопје - Плејмејкер и Пелистер - Вардар 2000

Ме интересира иако е рано дали ке се организираат гостовања надвор од Скопје ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom