Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Ја не знам кој беше сељакот што го изр'ка Емил на полвуреме и на крај на утакмица одозгора од трибина додека овој идеше накај соблекувална, сељачизам на дело.

Добро бе што кур е Емил крив што се Лалиќ повреди, Дреновац што не може да игра, што овој Скот има коефициент на интелегенција 0, што Темс и Клоф освен кошот не гледаат соиграчи, што Марко не знае топка да скака, да му се наебам мајка у пичка патем, глуми шутер а сам како дух не може тројка да погоди.

Еве понудил оставка, на залижаниот е дали ќе прифати, добро ќе даде оставка Емил и што? Ќе дојде некој Србин/Хрват ќе си лапа 3000+ евра месечно, курот нема да го боли. Вчера Влада Вукоичиќ беше гост кај Един и Коле во "У Обручу" главен потсмев им беше Мзт и нивното мењање по 19 тренери у сезона.

Играчите играат без емоција, свесни се дека нема за кого да играат, за 6то одделенци ли да играат? Да има 1000 души фемили и полна сала Аеродромци и други МК државјани па да видиме дали нема да гинат...

Партизан има СИСТЕМ пред се, млади играчи и искусни играчи кои го сакаат клубот, Андриќ, Маринковиќ, Копривица, Новица убица, па и Урош кој е голем Партизановец од оваа сезона, знаат за кого играат, имаат за кого да играат.

Еден човек постар во години, пред мене седи и ми вика, види што направија странци по 20.000 евра им ладат муда на терен.

КОЈ СИ БЕ ТИ ИГРАЧ МАРКО СИМОНОВСКИ, да ми зимаш 4000 евра и да не умеш топка да скакнеш а бек си, се прокламираш како шутер а не можеш тројка да погодиш, па лани и слободно кај нас во Куманово...само за потсетување, тој Вил Хачер игра за 65.000 евра годишно оваа сезона во Партизан, додека овој копукот лапа 40к, за ладење кур у привилиџ.

Ок ќе замине Емил но што понатаму? Сеуште мислам дека Дреновац е 50% од оваа екипа и дека он кога ќе се врати се ќе делува далеку поозбилно, самата игра на Мзт е заснована на него...

Мада сега следува гостување на Цедевита на која и гори под нозете и многу веројатно скор од 0-3, ако не се добие Цибона на домашен терен во четврто коло, која оваа сезона по мене ќе биде изненадување и претендент за топ4, бидејќи Шакиќ и Анте Жижиќ играат ненормална кошарка, време ќе е за резови во тимот...

Има време да се оправи сезоната, но изгледа највисок домет ќе биде некое си 8мо место во Аба лигата...

Се додека е залижаниот и оваа управа во Мзт сите играчи ќе се понашаат така ноншалантно, нема да ги боли кур и ќе си ладат на терен, можам да замислам кога ќе се игра со послабиве у АБА како Морнар, Соколи, Задар, Унион колку ќе има во сала, двајца без тројца... и тоа некои потрчковци од штабови што им било наредено во штабови....

Не ја барајте кривицата кај Емил, барајте ја во управата мафиозна...

Вчера Влада Вукоичиќ беше гост кај Един и Коле во "У Обручу" главен потсмев им беше Мзт и нивното мењање по 19 тренери у сезона.
Па и прееска на Арена додека коментираа им се смееја. Срамота беше она за гледање.

Абе ај сеа не кажујте за емилчо многу многу, па братов е еден од најслабите тренери во Мк. две утакмици една поставена акција за чист шут, за игра у одбрана ич муабет не правам. друга работа е што оној гомнарон Томас мисли дека е Кари и шутира 1 од 10 у прво полувреме. алоо све ви ебам каква е таа игра фати шутни,ако не се лажам имаа 19 од 20 за тројка :facepalm:. Ја разбирам ок акција пик па рашири, на шут за три, ама вакво силување на топката неам видено. И оној Мејси кој го донесе кур го убил да го убие, си го ладаи лупа бунари, мисли дека е Гечевски све му ебам ја. али ајде ќе се вадиме на еден играч дека не играл, и дека лалич се повреди. али пак ќе прашам, што правиме што на овие две утакмици немаше една акција за кош изработано ко што треба?

Кумановец за Партизан делот си во право ама за играчите на Мзт и за тренерот на Мзт далеку си од вистината . Како прво сите играчи што ги гледаш освен бубе и мекич се донесени по воља на Рајкович. Мене искрено кур ме заболе кој ни се смеел и што јаделе гомна зошто се во право и нема што да не боли тоа . Луѓето околу залижаниот што го консултираат немаат никакви додирни точки со спортов а и тие што имаат бар малце слух за баскет се екс продавачи на парфеми . Family не се враќа во скоро време како што ми изгледа а и како што кажуваат и управава да се извини ништо нема да смени . И нема време да се опорави сезонава највисоко може само дупла круна кај нас а за аба добро ќе биде ако не бидеме во последни 3.

Ti si pogolem strucnjak :)

Sekoj trener zasluzuva sansa, ti go nejkes poso pred 20 god se raduval so go tepal mzt kako igrac, jas od deneska ne go sakam poso ne go biva da vodi ekipa od aba liga. Ima razlika
Koja шанса да му се даде на Рајко што збориш ти , одма клоца у гз треба да му дадат и на него и на пола нискоразредни цигани , да донесат нов тренер , 3-4 ца саглам нови играчи ако сакаат да ја спасат сезонава , ако не ке биде борба за опстанок у АБА ( и најважното- да им се извинат јавно на Фемили ) само тоа е спасот за клубов, и ве молам доста со тие претходни пофалби , Клоф бил НБА класа , Томас бил топ плеј , Скот незнам што - АБЕ ДРВА СЕ не ми казувајте приказни[DOUBLEPOST=1475655339][/DOUBLEPOST]
Со Јончевски гарантирам дека тимов немаше да изгледа вака мизерно. Алооо со овие играчи срамота е ова.
Рајкович е убедливо најлошиот тренер во Македонија.
Веројатно полош и од овој што беше од КК Бест.
Прегледај го приврзокот 157345
Болје овој него Рајковиќ :):):)

Последно уредено:
Ova ne znam dali treba da stoi kaj vas ili kaj nas u fan klub

Alek bil faten ziv :icon_mrgr:

Заврши нашиот тренинг, и пред влезот на Арената „Борис Трајковси“ скоро половина час си правевме моабет со тренерот, помошникот тренер, претседателот на клубот и некои други симпатизери, кога до нас на скалите дојде човек на мотор со кацига, се симна од моторот, тргна по скалите и кога не виде дека сме ние – се стаписа. Тоа беше помошниот тренер на МЗТ Алек Јончевски. Се изненади.

Претседателот на „Карпош Соколи“ го праша „Каде си тргнал?“
- Треба да се видам со тренерот на „Игокеа“ – одговори Јончевски

Веднаш уследи второто прашање: „А, што ќе ти е тренерот на Икокеја?“. Тој не се снајде и рече „Треба да му дадам нешто.“

На што нашиот претседател на клубот му вели:
- „Ние овде ги чекаме да им заврши тренингот, дај ни го тоа што сакаш да му го дадеш, ние ќе му го дадеме“.
„Не“ рече Јончевски и набрзина се качи на моторот и избега.

Видете го мангупчево. Намерно беше дојден во 21.00 часот, а не во 20.30 кога почнува тренингот на нашиот противнички тим, затоа што тогаш би го виделе ние. Во 21.00 часот претпоставувал дека веќе ние сме заминати. Гмизавецот, дојде верувале или не, да им даде ЦД од натпреварот во „Супер Купот“ меѓу „Карпош Соколи“ и МЗТ, и направен скаутинг (анализа) на акциите и играчкиот потенијал на „Карпош Соколи“.

Del od kolumnata na Stevce.

http://infomax.mk/wp/колумна-на-стевчо-јакимовски-гнида/
http://infomax.mk/wp/колумна-на-стевчо-јакимовски-гнида/
Inace kolumnata se vika - Gnida!

Алек гарант му се сити сега на Емил, може пак да стане тренер. :D

Чим дошло време од АЛЕК ЈОНЧЕВСКИ да бараат АНАЛИЗА, бољи и да им ја дал снимката, колку е глуп и неук, услуга на соколи ќе им направил

Види ако им дал цд од утакмица не гледам ништолошо ама ако им дал и анализи зашти не знаеме тогаш нека го намаваат на клоци одма

Ako im trebalo samo cd togas siguren sum deka nemalo da im treba Joncevski. Prikaceni se natprevarite na internet.
Jasno e kako den deka imal nesto poveke od toa.

Epten mi e keif sto izleglo vaka. Ne deka ne znevme kakva gnida e Joncevski ama eve dopolnitelna potvrda za negoviot picka karakter. Jasno e ko den cie maslo e ova, on e samo kolateralna steta, ali jbg sam prifatil da bide agjutant. Zasto e bezkarakterna picka.

Mladi sme kako klub i debitanti ali ocigledno ne sme naivni. Pogotovo ne Dedic, koj cel zivot e zrtva na ovie igri.

Neka go znaat sega site. Shljam od covek, hrrrk pu

Што знам мене ми чудно ова,кога ги видел се стаписал па уште им кажал дека требал да се сретне со тренерот на Игокеа или се работи за многу глуп човек или ова ми звучи ко Латас што ги покажуваше Скајп разговорите на Заев како прави заговор:cool::rolleyes:

Алоо Стевче и Ивица се гз и гаќи заедно со цело КФМ и вие мислите дека Јончевски има наредба од некој да им наштети на Соколи. Момци ајде малце намалете од дрогата или кој и да го пишал ова.[DOUBLEPOST=1475680122][/DOUBLEPOST]Соколи инаку вечер ке ја имаат својата дебитанска победа во АБА и подобар старт од МЗТ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom