Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Јак “инцидент“ за да има прекин. Дај бе нека им ја дада титулата на МЗТ и нека не ги замараа другиве да играа за џабе. Нека си ја прослава у штаб од ДПМНЕ и завршена работа.

Па денеска судењето ако беше за МЗТ тогаш ти дечко имаш рак на очи.[DOUBLEPOST=1464374610][/DOUBLEPOST]Нека ми каже некој лига во светот каде што играч пцуе тренер, соиграч и најбитно секоја одлука на судија и не добива техничка. Па Леброн да беше, немаше толку да го толерираат овој копан од Македонска Каменица.

Последно уредено:
Сакам мислење од независен гледач. Имаше ли причина за прекин и за празнење на сала.
Ме интересира пошто не го фатив второво од почеток.
Прво полувреме судењето беше 50-50.

Сакам мислење од независен гледач. Имаше ли причина за прекин и за празнење на сала.
Ме интересира пошто не го фатив второво од почеток.
Прво полувреме судењето беше 50-50.
Да, ја бев на трибини и навива за Куманово. Со право е побарано да се испразни зашто 100% сум сигурен да се вратеа играчите на МЗТ уште толку ќе маваа од трибините. Проста маса.

Честито титула на сви навивачи на МЗТ а за Марка срамота искочи најголема деца едева ќутек заради тој што правеше провакацију на чело сс Милојевиќа!!

Sent from my SM-G357FZ using Tapatalk

Не ја гледав утакмицава бев 90 посто сигурен кумановци ќе тепаат и си планирав некои други работи ама гледам гомново залижано не му било тоа у план . Како и да е браво за покажаната борба во сите 4 утакмици од куманово . Дамјан Стојановски е најдоброто нешто што е во МЗТ сезонава . Титулава е за браќата што СЕ ДАЛЕ ЗА МЗТ А ОД МЗТ НЕ ДОБИЛЕ НИШТО !!!! , и после незнам кој пат ИВИЦА ПИЧКО ИДИ СИ !!!!

Жално што ги тепаа Кумановци.Па кко што читам и невиви деца настрадале! Беда од полиција!

Ајде можеби ќе ве интересира ја отидов што можев поблиску до ебр за да снимам и да споделам да гледаат сите. За Трајковски може да го пцујат сит избувлив е прави инциденти ама не идеше на провокација исто така и за Урош можам да кажам дека беше смирен оваа утакмица малку Протиќ проба ама веројатно понесен у момент од атмосфера.

АМА МАРКО искочи најгомно човек баш кога Трајковски доби техничка СОСЕМА ЗАСЛУЖЕНА при чистење на паркетот само секунди по тоа Марко го гурна човекот што чисти и Бојан го фати за дрес и настана хаос. Урош не го сакам после тоа што го направи ама имаше нервоза у него и ќе пробам да го сфтама неговото понашање на последни две утакмици ама ѓубрево никогаш а имав многу друго мислење за него!
Марко ако може да му пренесе некој крив си за сите деца и жени што јадеа ќотек без потреба од ЕБР кои влегоа и почнаа да ударааат по кого стигне.

За крај уште еднаш честито титула подобра екипа сте ама имаше и друг начин да се дојде до неа ..

Ланската титула требаше да биде опомена за оваа сезона, затоа што со прејак состав, на цела среќа што некој кумановец заспа на записничка маса го олесни патот до титулата. Оваа сезона е исто така за заборав, една од позитивните работи е што конечно не се носеа избрзани одлуки околу играчите и тренерите, не се сменија 100 играчи и не бевме за потсмев на Балканов околу истите тие глупости, па затоа и двојнава круна е можеби резултат на сето тоа.

Мислам дека за следната сезона МЗТ заслужува еден екстра плејмејкер. Кога викам екстра тоа значи и калибар на играч од над 10 бона. Екскурзии со играчи како Бо не се потребни, доста ни е веќе од играчи како Протиќ, Љубичиќ, Синадиновиќ, Диксон, Картер, Моровиќ и какви ли уште не играчи на таа позиција. Срамота е екипа што настапува во АБА лига да има плејмејкери послаби од пет од шесте најдобри екипи во лигата. Цела среќа е што на другите позиции МЗТ е за класа појак од другите екипи иначе ќе имавме голем проблем.

Нека биде уште една (ваљда) отрезнувачка лекција оваа сезона

Се радува некој на титулава? Ама искрено ....Копиле залижано оди си !!!

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Се радува некој на титулава? Ама искрено ....Копиле залижано оди си !!!

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
И да не ја земеа титулата, гомното ќе останеше. Вака подобро да остане со титула отколку без неа.

Којзнае што тим ке состават за следната сезона ? пак ке домкнат некоја пичка како Љубичич и Протич ке проперат некоја пара уста ги ебам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom