Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Споρед мене МЗТ добива во 5 меча,се шушκа деκа е можно фемили да навиваат до κρајот на финалнава сеρија има вистина?

Може залижаниот да организира нешто,ама далеку дека ќе бидат тоа фемили

Споρед мене МЗТ добива во 5 меча,се шушκа деκа е можно фемили да навиваат до κρајот на финалнава сеρија има вистина?

Нормален си што тресна ?

img

утре не работат школите, од каде 500 луѓе ќе најде коневски :D

Па како што правеа по школите, професори и заменски професори, протестанти и контра протестанти, така и со Family, Family и заменски Фемили Аеродром:icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

Ако дојдат со автобуси организирано вмровците без гајле ние ќе ги решиме наместо вас. Да дојдат прави Фемили мерак ќе ми е многу е подобро кога има гостинска навивачка група ама вакви педерчиња не и плус забрането е организирано пристигнување на навивачи.

Една група е ФА , и истата е во бојкот. Се друго се партиски активости, умс, комитети и потрчковци.
Какви 500 души , може ке има и вмроовци од куманово што ке навиваат за мзт , гнаси !

Мислам дека копилево залижано ја претера...Треба да се напраи нешто за да му се даде до знаењ кои се фемили и дека фемили не се УМС и дечињата од основните школи...Треба да се излезе пред сала и крај краева да се напраи некој инцидент

Мислам дека копилево залижано ја претера...Треба да се напраи нешто за да му се даде до знаењ кои се фемили и дека фемили не се УМС и дечињата од основните школи...Треба да се излезе пред сала и крај краева да се напраи некој инцидент

Знае он добро кој се FAMILY и што они имаат придонесено за клубот . Нема ништо да се смени додека он е тука и џабе е сето тоа што го збориш зошто пак FAMILY ќе го јаде стапот . И ја би сакал ко твојава прича ама реалноста е друга .

Бојан Трајковски бил и ке биде најомразен играч, од категорија на Симич, Чековски и итн..
На секоја можна одлука на судиите скокаше, протестираше , се силеше. Мава по лице со рака и пак се буни, гнаса од играч.

КУР ДОВАЃА ВО КУМАНОВО!!
На тија како тебе кур у гз , на други прави навивачу на МЗТ честито победа, не сам задоваљан од судење ама прво не сам задовољан од нашу игру такој да заслужена победа надам се ќе иде до 5 утакмице (y)

За утакмицава нема што да се кажува изгореа кумановци у желба да напраат 2-0 а ние тепавме и тоа е тоа , е сеа некој да ми каже што му значи на Урош тоа што се чешлаше , залижуеше накај кумановци после секој кош ? нешто го ребрале или ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom