DoYouEvenPitchBro
How you doin'?
- Член од
- 10 август 2015
- Мислења
- 444
- Поени од реакции
- 273
Споρед мене МЗТ добива во 5 меча,се шушκа деκа е можно фемили да навиваат до κρајот на финалнава сеρија има вистина?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ШАНСИ НЕМАСпоρед мене МЗТ добива во 5 меча,се шушκа деκа е можно фемили да навиваат до κρајот на финалнава сеρија има вистина?
Споρед мене МЗТ добива во 5 меча,се шушκа деκа е можно фемили да навиваат до κρајот на финалнава сеρија има вистина?
Фемили ке навива ама децата од 3-то и 4-то одделение од школилите , тоа е сега ново ФемилиНормален си што тресна ?
Мислам дека копилево залижано ја претера...Треба да се напраи нешто за да му се даде до знаењ кои се фемили и дека фемили не се УМС и дечињата од основните школи...Треба да се излезе пред сала и крај краева да се напраи некој инцидент
На тија како тебе кур у гз , на други прави навивачу на МЗТ честито победа, не сам задоваљан од судење ама прво не сам задовољан од нашу игру такој да заслужена победа надам се ќе иде до 5 утакмицеКУР ДОВАЃА ВО КУМАНОВО!!