Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Урош цело време се вртеше на север и после секој кош пцуеше и се дереше јеби јеби :))

Дромци срамота е да се палите на Урош ;)

Јас не се палам на Урош уште кога дојде реков ако неможе да си го скроти темпераментот нека крши глава ама откако потпиша некој поголем екцес нема напраено не бар јас колку што знам . Ме интересираше тоа со косата зошто никогаш не праел до сега така .

Јас не се палам на Урош уште кога дојде реков ако неможе да си го скроти темпераментот нека крши глава ама откако потпиша некој поголем екцес нема напраено не бар јас колку што знам . Ме интересираше тоа со косата зошто никогаш не праел до сега така .
Има човек што се вика Иљо тренер е на еден футсал тим и има таква коса а инаку седи нон стоп на јужна трибина позади кошот и најверојатно дошло до некои препукувања меѓу него и Урош

Го окркаа Кумановци , ајде у петок титула тамо да им земеме пред нос , во нивна сала.

Џабе е кај и да ја зееме титулата ке нема кој да ја слави таа титула, ке треба да ја носат по ВМРО-вскиве штабови таму да слават

Буди емоции у пичку матер кога поминаа 5 год . Се надевам денеска на нова титула и задња да му е на залижаниот .
Па и најверојатно задња ке му е

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Буди емоции у пичку матер кога поминаа 5 год . Се надевам денеска на нова титула и задња да му е на залижаниот .
Па и најверојатно задња ке му е

Ова вака не иде, треба да се превземе нешто

Се најмило да му изнаебам на Трајковски, пичка една скапана, фацата грда кромањонска би му ја пукнал и на крај би му свршил врз неа!!!

Јак “инцидент“ за да има прекин. Дај бе нека им ја дада титулата на МЗТ и нека не ги замараа другиве да играа за џабе. Нека си ја прослава у штаб од ДПМНЕ и завршена работа.

Гадно копилее , од увек сум го мрзел. Антиспортист, он ке играл кошарка,мочко

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom