Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
А да не замарате со глупости пошо многу работи некако ве интересираат.
Институт извини меѓутоа се тоа се плаќа со општински пари односно со пари на граѓаните. Јас имам приватна фамилијарна фирма на територија на општина Аеродром, си плаќам редовно даноци и се што треба и немав до пред некое време ебан тротоар пред моето живеалиште иако сто пати реагирав до општината па на крај со мои пари фино лепо си платив дојдоа од приватна фирма и ми наредија бекатон. Не чинеше многу, беше околу 250 евра. Меѓутоа нели моите пари од даноци ќе одат за плаќање пенали на штетни договори што ги направиле од клубот. Јас ќе си плаќам сам за да добијам конечно тротоар. Извини ама имам право да знам на какви се не глупости се трошат парите од општината. Не си ти крив не ни знам што и дали имаш функција или добиваш само информација ама отчет треба да си дадат од клубот или од општината: Тоа ќе биде фер. Плус сите одиме на натпревари и си плаќаме влезница со што дополнително го помагаме клубот за кој навиваме и живееме.
No hard feelings. OK?

Цицаѕе со младинците тренираше во вторникот, се газев од смеење. :pos::pos:
Мислам дека човекот и без оштета си заминал, почнаа ептен да го дупат. :D
Мада кој кур сака и он, 8000 евра зимаше за клатење на главата да му ебам тоа скапаницата.

Точно поρади лошите одлуκи во летото се тρошат безвезе паρи за пенали па за тие паρи ќе го донесеа ваρда на пρимеρ а не да го молат да дојде за помалце паρи деκа овие му плаќаат на игρачи што не игρаат во тимот цела сρеќа змаго што не баρаше паρи

Институт извини меѓутоа се тоа се плаќа со општински пари односно со пари на граѓаните. Јас имам приватна фамилијарна фирма на територија на општина Аеродром, си плаќам редовно даноци и се што треба и немав до пред некое време ебан тротоар пред моето живеалиште иако сто пати реагирав до општината па на крај со мои пари фино лепо си платив дојдоа од приватна фирма и ми наредија бекатон. Не чинеше многу, беше околу 250 евра. Меѓутоа нели моите пари од даноци ќе одат за плаќање пенали на штетни договори што ги направиле од клубот. Јас ќе си плаќам сам за да добијам конечно тротоар. Извини ама имам право да знам на какви се не глупости се трошат парите од општината. Не си ти крив не ни знам што и дали имаш функција или добиваш само информација ама отчет треба да си дадат од клубот или од општината: Тоа ќе биде фер. Плус сите одиме на натпревари и си плаќаме влезница со што дополнително го помагаме клубот за кој навиваме и живееме.
No hard feelings. OK?

Испомеша баби и жаби, ова е најјавен форум и не може такви информации буваклно сите да ги знаат. Освен во фан клуб на МЗТ ја не видов на ниеден друг фан форум клуб да се коментира за цени на играчи, провизии итн. Само овде сите се сметководители и книговодители. На кој не му е јасно нешто слободно нека се обрати кај тие што се упатени во населбата, а ги има многу кои што се во тек со настаните, така да нема потреба од дополнителни дебати.

Буџетот на МЗТ не е само од општинските пари, други спонзори се Гранит, Бауер, Зегин, Т-Мобиле итн. па оди таму прашај тогаш чим така гледаш на работите.

П.С. Немам никаква функција во клубот фала богу, се е на база на информации

Испомеша баби и жаби, ова е најјавен форум и не може такви информации буваклно сите да ги знаат. Освен во фан клуб на МЗТ ја не видов на ниеден друг фан форум клуб да се коментира за цени на играчи, провизии итн. Само овде сите се сметководители и книговодители. На кој не му е јасно нешто слободно нека се обрати кај тие што се упатени во населбата, а ги има многу кои што се во тек со настаните, така да нема потреба од дополнителни дебати.

Буџетот на МЗТ не е само од општинските пари, други спонзори се Гранит, Бауер, Зегин, Т-Мобиле итн. па оди таму прашај тогаш чим така гледаш на работите.

П.С. Немам никаква функција во клубот фала богу, се е на база на информации
За другите спонзори не ми е гајле како ги трошат парите тоа се приватни компании тоа си е нивно. Зборам за буџетски пари на општината. Има една работа што се вика општествена одговорност. Нејсе нека дадат и милион евра буџет неам против ама нека трошат како што треба не да му плаќаат на Костовски додека игра за друг клуб итн итн.итн. Живеев еден период во Виена после и во Берлин. Секој граѓанин има пристап до информација како и за што се троши секој цент на општината. Не си ја сфатил суштината на коментарот. Не се расправам со тебе, само ти укажувам дека некои работи не функционираат како што треба, а ти чим не си вклучен во клубот не знам зошто толку лично сфаќаш се. Нејсе, нека заврши дискусијата за ова тука.
Кога ќе биде официјално дека Дамјан потпишал?

За другите спонзори не ми е гајле како ги трошат парите тоа се приватни компании тоа си е нивно. Зборам за буџетски пари на општината. Има една работа што се вика општествена одговорност. Нејсе нека дадат и милион евра буџет неам против ама нека трошат како што треба не да му плаќаат на Костовски додека игра за друг клуб итн итн.итн. Живеев еден период во Виена после и во Берлин. Секој граѓанин има пристап до информација како и за што се троши секој цент на општината. Не си ја сфатил суштината на коментарот. Не се расправам со тебе, само ти укажувам дека некои работи не функционираат како што треба, а ти чим не си вклучен во клубот не знам зошто толку лично сфаќаш се. Нејсе, нека заврши дискусијата за ова тука.
Кога ќе биде официјално дека Дамјан потпишал?

Не сфатив ништо лично таман работа, си праиме муабет. Ти имаш твое мислење, ја имам сосема друго и тоа е тоа.

За Дамјан уште не е официјално потпишан, според јас тоа што го знам 90% е нов играч на МЗТ.

Џордан лета 95 %
Па добро бе, како вака се нафаќаат странциве да дојдат во "пичке-си-материна" само за да бидаат избркани после 2 месеца? o_O Нели имаат склучено договори со кои клубот ќе треба да плаќа пенали?

Па добро бе, како вака се нафаќаат странциве да дојдат во "пичке-си-материна" само за да бидаат избркани после 2 месеца? o_O Нели имаат склучено договори со кои клубот ќе треба да плаќа пенали?

А што ќе прави друго,во Америка освен во НБА најголема плата за занимавање со кошарка му е 25К годишно.Никој не им ни нуди подобро,освен ако не најдат некој што ќе ги измамат.Изборот им е или ќе играат кошарка за никакви договори или ќе се врати дома да работи во Мекдоналдс за минималец,а минималецот во Мекдоналдс не му бега па може барем да се проба да докаже дека е несватен талент.

Последно уредено:
Отκаκо ќе потпише договоρ дамјан ќе се интензивиρаат пρеговоρите со ваρда;)

Со Господ напред до нова победа со Цедевита и мочање на црвените во среда !!!

10392439_10152911366378816_1549859761949639321_n.jpg

Демјуинκ веќе не е дел од мзт а после ова издание под κошот очеκувам ваρда бρзо да го потпишат

Шта речи а не заплакати......Не се сеќавам последен пат кога имало утакмица да ја изгледам без живци да кинам. Ај и да имало таква, две у серија у мој живот не се десило. За ваков профил на играчи само со шамари, шутеви и клоци. Ебати апатичните и тоа у правата смисла на зборот апатичен (незаинтересирани, безволни, рамнодушни).

Врба ако планира вака да држи критериум (ко Јеховин сведок на врата кога ке ми дојде) за многу брзо ќе му заврши оваа екскурзија. По тоа што ако видовте како Митев му влага у збор, значи и он губи трпение.

А за играчиве што да се каже, па маму вам бре све што може еден играч да посака, сите услови ги имаат добиено и се понашаат така ноншаланто ко ова Гоце Делчев Штип е па ај ке си играме мајтап овде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom