Институт извини меѓутоа се тоа се плаќа со општински пари односно со пари на граѓаните. Јас имам приватна фамилијарна фирма на територија на општина Аеродром, си плаќам редовно даноци и се што треба и немав до пред некое време ебан тротоар пред моето живеалиште иако сто пати реагирав до општината па на крај со мои пари фино лепо си платив дојдоа од приватна фирма и ми наредија бекатон. Не чинеше многу, беше околу 250 евра. Меѓутоа нели моите пари од даноци ќе одат за плаќање пенали на штетни договори што ги направиле од клубот. Јас ќе си плаќам сам за да добијам конечно тротоар. Извини ама имам право да знам на какви се не глупости се трошат парите од општината. Не си ти крив не ни знам што и дали имаш функција или добиваш само информација ама отчет треба да си дадат од клубот или од општината: Тоа ќе биде фер. Плус сите одиме на натпревари и си плаќаме влезница со што дополнително го помагаме клубот за кој навиваме и живееме.А да не замарате со глупости пошо многу работи некако ве интересираат.
No hard feelings. OK?