Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Малце надвор од муабетот околу трансфериве. Уште едно видео од колекцијата на Кејд Дејвис :) :)

https://www.youtube.com/watch?v=8iKb08Vfkok#t=306
Иначе толку малце го плаќаат шо живее у ваков стан?

Обично спортистиве кај нас мед и млеко им е со платите. ( за странците зборам)

Те[ко е да се најде ексклузивно наместен стан за издавање во Аеродром :-)

Ееее а толку палење по Шеховиќ кој лани освен на 2 утакмици не изигра ништо на останатите. :)

ВРБА, НАЈГОЛЕМ кривец за поразов, врска да се немало до толку јас стварно не знам. Ај почетник е ќе кажеш, ама да немаш сенс кога да викнеш тајм аут а притоа си бил играч 20 години не разбирам стварно. :facepalm:
За ротацијата да не зборам, на кој му тргне го вади од игра.

Диксон ќе биде топ засилување, али моментално све зависи и од Врба како ќе ги уигра пошто сега за сега е очаен. Прв пат во историјата на кошарката да видам тренер каде што во текот на цела утакмица ниеднаш не ја употребува таблата за акции.

Со јадење гомна ништо не се прави легендо, пошто имаш во тимот играчи со прениска кошаркарска интеленција па треба да му се нацрта, како на пример КИРИЛ НИКОЛОВСКИ. Какви само аматерски потези прави човече, од такт се вадам.

П.С. Врба поднел оставка, дали ќе му ја прифатат ќе видиме. Јас сум за Боби Митев во секој случај, така да... (y)

Да ви раскажам за Кире нешто. Човекот е стартер и игра низ Македонија од 16 години, рамно 10 години искуство. Висок, талент со просек 50 поени во било кога категорија да играл, невидено подвижен за таа висина,дел од Брајтон, иде на кампови уште од 15 години кај Дирк Новицки во Италија и што ти не.
Пројде низ доста тежок период овие 3-4 години, повреди, малери со репрезентација, лигаменти еднаш скинати, два пати истегнати во рок од една и пол година. Едноставно секогаш кога ќе влезеше во топ форма, човекот доаѓаше до таков момент да мора се јово наново.
Минатата година, си ја вршеше работата во финалето, 1 утакмица 10 поени, втора 8, 3та 11 поени. Ама изгледа е многу полесно да се игра покрај Тоше и Станко. Сега Кире е во улога на носител на играта, улога со оваа негова одбрана, сега за сега не е способен да ја носи.
Три пати го казнуваат по плата, пола плата, АМА ете го тука е, несуден капитен на МЗТ, веројатно најдобро знае што се дешава на трибини, најдобро знае како стојат работите на терен,со Врба на свадби има седено, со шини на колено игра, а ти ќе ми бистриш политики тука!?!?!?

ИНТЕР ФАН,ПОШТО ИМАШ ВИСОКА ИНТЕЛГЕНЦИЈА ПРОЧИТАЈ ДОБРО, КАЈ ТЕ ВИДАМ - ЌЕ ТЕ ИСПРАШУВАМ ДА ЗНАЕШ

Те[ко е да се најде ексклузивно наместен стан за издавање во Аеродром :)

На толку згради да не може да се најде убаво наместен стан, my ass. Му даваат 3-4000 евра плата, а не сакат да го турат у стан ко што треба. Ако го плаќаат овој стан повеќе од 120-130 евра ја гол ќе шетам. Станот е за студенти, а не за кошаркари, ебати стиснатиот клуб.
Па уште и елка му туриле, да се чувствува ко дома. Сушална нема, гаќите ги суши на -15 :pos:

Која брука човече, најорганизираниот клуб во Македонија. :facepalm:

Ја па имам друга теорија, зашто мора на странците да им се дава стан, а на нашите не??
Па нека им даваат де, на тие што заслужуваат, нека им даваат, немам јас ништо против.

Муабетот ми е МЗТ е спонзориран од општината, во најголем дел. Во таа општина се градат убедливо најмногу згради, неможат да направат договор со некој инвеститор, немора ни да ги купуваат становите, сигурно може да се среди нешто, под маса, што се вика. Лесно е после за местење, се наоѓа и мебел и бела техника за ефтини пари. Само нека не изгледа као некој југославенски стан, као овој на клипот.
Па уште напишал оној горе немало станови во Аеродром :pos:

Брука е бе чоек, па баба ми и дедо ми со 10.000 пензија заедно имаат поубаво наместена ќука, ебате беља.

Карти за натпреварот со Работнички каде може да се купат?

Токму поради вакво однесување нема крај на твојата глупост

ИНТЕР ФАН,ПОШТО ИМАШ ВИСОКА ИНТЕЛГЕНЦИЈА ПРОЧИТАЈ ДОБРО, КАЈ ТЕ ВИДАМ - ЌЕ ТЕ ИСПРАШУВАМ ДА ЗНАЕШ

Пак си се фатил за поените, јас ти викам за одбраната што ја игра.
Џабе дава 15 поени кога се прима ради него 40. Сфаќаш?

Крај краева, секој си има свој миленик, ете твојот е Кире талентот со 26 години кој кај и да е ќе блесне заедно со Костовски. Бисерите Македонски.

П.С. Гледам дека и лошо си ме разбрал за интеленцијата на Кире. Правам муабет за КОШАРКАРСКА интелегенција. Чисто колку да сум јасен. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom