Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Оваа сезона многу слабо досега одиграа Дамјан Стојановски и Кејд Дејвис...

MZT SKOPJE

Liked · 4 hrs
Кошаркарскиот клуб МЗТ Скопје информира дека зголемениот интерес за дерби дуелот помеѓу МЗТ Скопје и Работнички резултираше со скоро 5000 продадени влезници до овој момент. За сите заинтересираникои кои ќе сакаат да дојдат до некои од преостанатите билети апелираме тоа да го сторат што поскоро за да не им се скрати можноста во живо да го проследат овој меч.

Влезниците за вечното дерби кое се игра утре со почеток во 17.30ч се со цена од 100 и 150 денари и може да се набават во СЦ Ново Лисиче (12.00-20.00ч) и Мезе Бар во ТЦ Скопјанка.

:vozbud::vozbud::vozbud:

Утре ќе ја ризикувам работната позиција али мора да се отиде на време...
НЕГО-
ЦРВЕНОООО БЕЛИТЕЕ УТРЕ НИЕ ЌЕ ГИ ЕБЕМЕЕЕ

Ајдееее дербии,нека се подгрева атмосферата уште од сега.. :D

Иако сум за МЗТ, мора да се признае дека имаше некоја одлука повеќе во корист на МЗТ, ама ок, домашно судење е, верувам ќе има реципроцитет во Градски парк. Супер утакмица, можеа лесно да изгубат на крај, имаа добра разлика и ја прокоцкаа. Со право се лути Мартиќ, избрзуваат во некои напади со шутеви за 3.

Иако сум за МЗТ, мора да се признае дека имаше некоја одлука повеќе во корист на МЗТ, ама ок, домашно судење е, верувам ќе има реципроцитет во Градски парк. Супер утакмица, можеа лесно да изгубат на крај, имаа добра разлика и ја прокоцкаа. Со право се лути Мартиќ, избрзуваат во некои напади со шутеви за 3.
Ova derbi bese edno od najdobrite vo pogled na sudenjeto, imase samo edena golema greska, sto ne mu se dodeli tehnicka na Shefovic vo prvo, poveke i od zasluzena bese, komentatorive rekoa isklucuvanje, neznam koi se regulativite za takov poteg ama tehnicka morase da ima tuka.
Toa bese toa ...

MZT zasluzeno pobedija, najmnogu zasto posle svikaniot tajmaut na Rajkovic koga Rabotnicki vodea 3 razlika, MZT napravija serija od 13-0 ako ne se lazam, ne e ni bitno, nabildaa razlika do 12 plus i ja neguvaa se do vtora polovina od posledna cetvrtina.

(y)
femili7.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom