Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Утре одам да навиваааам ... И НЕКА ЗНАЕ ЈАДРАНОТ МЗТ СКОПЈЕ ТИ СИ ШАМПИОН!!!

Jas uste koga vidov i deka marikovic nema da igra znaev deka ke ne utepaat AMA AKO IM E DA SI POBEDEA BAREM EDNA UTAKMICA KAKO NA PRIMER CIBONA DOMA PRI VODSTVO OD +27 SEGA KE SI BEVME LABAVI, I DA POTENCIRAM DEKA MNOGU LOSO SE MENADZIRA TIMOT
I vo sreda ako izgubat od rabotnicki neka ja srusat salata neka ne ja gradat IC !!!

Тоа е тоа,нема Еврокуп у Јане следна сезона...
Ебати публиката на 5 минути пред крај си отиде(n)
Денес супер навивање и добра бројка :)
У среда мора да ги ебеме нежните :D

Druze a zosto morame da igrame evro kup koga nie samo 2 sezona vo ABA zosto ne se ide cekor po cekor??? Namesto naredna godina so pamet vo glava da pazat sto zimaat i da se koncetriraat na plasman vo prvite 4 ekipi pa posle evro kup, nie od 7ma pozicija nemozeme da mrdneme vo ABA pa uste site nervozni ke nemalo evro kup RANO E ZA EVRO KUP

Druze a zosto morame da igrame evro kup koga nie samo 2 sezona vo ABA zosto ne se ide cekor po cekor??? Namesto naredna godina so pamet vo glava da pazat sto zimaat i da se koncetriraat na plasman vo prvite 4 ekipi pa posle evro kup, nie od 7ma pozicija nemozeme da mrdneme vo ABA pa uste site nervozni ke nemalo evro kup RANO E ZA EVRO KUP
Ок шефе,како ке кажеш ти така е...
Ако не играме Еврокуп следна сезона,морално е да бидеме у топ 4 во аба лига :D

Ок шефе,како ке кажеш ти така е...
Ако не играме Еврокуп следна сезона,морално е да бидеме у топ 4 во аба лига :D
:D Jas rekov samo deka POPAMETNO E DA SE KONCENTRIRAAT NA ABA VO PRV SLUCAJ PA POSLE CEKOR PO CEKOR DA RAZMISLUVAAT ZA EVRO KUP a ti ne mislis deka ke igraat podobro vo ABA ako tamu se koncetriraat site sili ? pa sigurno nema da bideme 7 mi !

Срамота бе.. ако не ја пуштија намерно.. да не се замараат во Еврокуп... па имаш милијарда мотивации...сала полна, последен меч на Гече, борба за Европа...катастрофа.[DOUBLEPOST=1396133817][/DOUBLEPOST]Срамота бе.. ако не ја пуштија намерно.. да не се замараат во Еврокуп... па имаш милијарда мотивации...сала полна, последен меч на Гече, борба за Европа...катастрофа.

Со играта и пожртвуваноста што ја покажаа уште во првите минути, публиката требаше после 1/4 да си замине а не да чека на 5 мин до крај.

Ова е понижување, што повеќе треба? :pos:

Како им беше песнана, се криете и бегате по влезови? хахаха

Со играта и пожртвуваноста што ја покажаа уште во првите минути, публиката требаше после 1/4 да си замине а не да чека на 5 мин до крај.
Па ако си вистински навивач на клубот,ке останеш до крај,без разлика дали тимот губи 15 разлика или води 15 разлика... :)

Па ако си вистински навивач на клубот,ке останеш до крај,без разлика дали тимот губи 15 разлика или води 15 разлика... :)
Абе океј е за мене, и од Фени кога губеа во Јане со по 50 разлика сум останувал до последна секунда али другиве симпатизери сакаат да гледаат борбена игра а не да се влечат како мрфути по терен.
Се гледаше дека не ја посакуваа победата, се надевам дека сите сили ќе ги насочат за Ф4 наредна сезона.

Ова е понижување, што повеќе треба? :pos:

Како им беше песнана, се криете и бегате по влезови? хахаха
Пф карпош
Провинцијалец не повредува провинцијалец

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom