Ska Maniac
Бараба
Браво а Донарума што ја осетил романитиката на Париз ?Прегледај го приврзокот 385061
БРАВО БРЕ!!!!

Автоматски споено мислење:
Bro is the other way around!

Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Браво а Донарума што ја осетил романитиката на Париз ?Прегледај го приврзокот 385061
БРАВО БРЕ!!!!
Bro is the other way around!
Се е тоа ок ама кој играч од Псж би дошол да биде резерва во Милан?Желбата на Малдини, Диало од Псж тренирал посебно со неколку играчи што се на излезна врата. Не ветувам да му бараат многу а секогаш постои опција за позајмица со задожителен откуп ако се исполнат одредени услови, за замена не е лошо да го земат ако ги откачат Бало и Габиа. Игра и лев бек и централен деф
Јас мислам дека ќе пристигне уште некој во напад.
Ај да видиме кој се ќе биде продаден и колку ќе се заработи, но би оставил некоја шанса дека Окафор е замена за Ребиќ.
Пошто ако го направеа така како што викаш ќе немаше за што да кукаш.Colombo , zosto da frlat pari vise na nov napacac , sreden red i densen bek igraci za prv tim , i lev bek rezva i toa e to
Vise dosaden si veruvaj , ne znam dali primetuvas deka si najdosaden od site na forumot , forumot ne e tvoj , ostaj i drugite da kazat toa sto mislatПошто ако го направеа така како што викаш ќе немаше за што да кукаш.
Постави прашање доби одговор. Не сум ти ја крив што вистината те погодува толку.Vise dosaden si veruvaj , ne znam dali primetuvas deka si najdosaden od site na forumot , forumot ne e tvoj , ostaj i drugite da kazat toa sto mislat
Ok , ti si vo pravo , uzivajПостави прашање доби одговор. Не сум ти ја крив што вистината те погодува толку.
Ќе ја има во 4h сабајле на Арена.Vecer da ne ke ima nes po areni, eurosport, sk ili mora stream da se pusta?
Fala SasheЌе ја има во 4h сабајле на Арена.