Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене па не ми се верува дека после 10 години земавме солидно десно крило од кое можеме да имаме некакви очекувањаМене уште не ми се верува дека нема да прифати таква понуда. Повеќе би верувал дека не му понудиле толку.
Мене па не ми се верува дека после 10 години земавме солидно десно крило од кое можеме да имаме некакви очекувања![]()
Според мене Ориги треба да остане како трета варијанта за напред, а детено Колумбо да иде на позајмица уште една сезонаAko uspeat da go otkacat Origi vo Vest Hem kako sto se pisuva za 8-10 milki togas car e Furlani. Gabia inaku se vratil od US turneata da ja kompletira pozajmicata vo Viljareal bez pravo na otkup, ne znam sto vidoa vo drvodelecov pa bez pravo na otkup ama aj neka izigra edna barem podobra sezona pa da go zeme nekoj naredno leto.
Ваков динамичен напад ни решава многу од проблемите и изгубени бодови минатава сезона, единствено нешто што треба да се досреди е дефанзивниот дел во средината.Успеа Фурлани да го земе за 20м фиксни. Изгледа не е за џабе на таа позиција.
П.С. Не го заборавајте и Пулишиќ за таа позиција, ако е деснак, не му е лоша и послабата нога.
И ја би таке ама висока плата има да седи ка за трет избор, затоа и сакаат да расчистат со него ...Според мене Ориги треба да остане како трета варијанта за напред, а детено Колумбо да иде на позајмица уште една сезона
Дефинитивно но сепак овој тим ќе има поголеми шанси за скудето наредната сезона.Ваков динамичен напад ни решава многу од проблемите и изгубени бодови минатава сезона, единствено нешто што треба да се досреди е дефанзивниот дел во средината.
Мислиш дека сме тим за скудето?
Ваков динамичен напад ни решава многу од проблемите и изгубени бодови минатава сезона, единствено нешто што треба да се досреди е дефанзивниот дел во средината.
Мислиш дека сме тим за скудето?