Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Браво а Донарума што ја осетил романитиката на Париз ? :icon_mrgr:
Автоматски споено мислење:

Bro is the other way around!
5533501.jpg

Последно уредено:
Желбата на Малдини, Диало од Псж тренирал посебно со неколку играчи што се на излезна врата. Не ветувам да му бараат многу а секогаш постои опција за позајмица со задожителен откуп ако се исполнат одредени услови, за замена не е лошо да го земат ако ги откачат Бало и Габиа. Игра и лев бек и централен деф

Желбата на Малдини, Диало од Псж тренирал посебно со неколку играчи што се на излезна врата. Не ветувам да му бараат многу а секогаш постои опција за позајмица со задожителен откуп ако се исполнат одредени услови, за замена не е лошо да го земат ако ги откачат Бало и Габиа. Игра и лев бек и централен деф
Се е тоа ок ама кој играч од Псж би дошол да биде резерва во Милан?
Или дали би дал Милан голема плата за фудбалер кој би бил резерева?
Според мене нема шанси, резервните бекови ќе бидат со плата не поголема од 1 милион

Јас мислам дека ќе пристигне уште некој во напад.

Ај да видиме кој се ќе биде продаден и колку ќе се заработи, но би оставил некоја шанса дека Окафор е замена за Ребиќ.

:coffee:

Colombo , zosto da frlat pari vise na nov napacac , sreden red i densen bek igraci za prv tim , i lev bek rezva i toa e to

Colombo , zosto da frlat pari vise na nov napacac , sreden red i densen bek igraci za prv tim , i lev bek rezva i toa e to
Пошто ако го направеа така како што викаш ќе немаше за што да кукаш.

Пошто ако го направеа така како што викаш ќе немаше за што да кукаш.
Vise dosaden si veruvaj , ne znam dali primetuvas deka si najdosaden od site na forumot , forumot ne e tvoj , ostaj i drugite da kazat toa sto mislat

Vise dosaden si veruvaj , ne znam dali primetuvas deka si najdosaden od site na forumot , forumot ne e tvoj , ostaj i drugite da kazat toa sto mislat
Постави прашање доби одговор. Не сум ти ја крив што вистината те погодува толку.

Ајде Мбапе у Милан!

Ако планираат да го седнат на клупа цела сезона, тогаш може и самиот да побара заем негде до крај на сезона, наше дете е :icon_lol:

Нека го платат нашиве со по едно пиво а другото Арапите и волкот сит и Американците на број :icon_lol:

Ем ќе игра нема да седи на клупа, ем ќе го "понижат" Арапите што ќе го исфрлат од тим и ем он ќе си потпише со Реал после тоа.

win-win-win.jpg

Ајде сега бак то риалити, кое црнче од која пустина се планира за у напад?

Иако Мбапе има покажано симпатии кон Милан сепак нема апсолутно никакви реални шанси за остварување на ваков трансфер.
Впрочем нема ни да имам никакви официјални понуди од било кој Италијански клуб.
Ако не успеат да го земат Реал или некој клуб од Англија,не му бегаат Арапиве.
Мислам на Милан не му е ни потребен таков карактер како Мбапе,Леао треба и ќе биде централната фугура околу кој ќе се гради Милан.

Vecer da ne ke ima nes po areni, eurosport, sk ili mora stream da se pusta?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom