Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Jackson Martinez has been released by Guangzhou Evergrande

Jackon si!!!

Порто какви превара играчи има извадено у последно време страшна работа.
Пола од утакмиците у тоа лигата им се тренинг уствари, и демек постигнуваат резултати и бустаат статистика. Па кој нема да ги постигне кога ефективно играат 6 утакмици во сезона и имаат месеци луфт да се спремаат за европски натпревари на кои се традиционално солидни Бенфика,Порто и Спортинг сезонава беше океј за нивни услови и стандарди.
Низоземска и Португалија у иднина екстремно пазење за такви таленти у најава. Андре Силва како најсвеж пример.

И незнам може ќе ме ругате до сабајле ама Пашалич ко резерва да го имавме сезонава немаше да биде лошо, зборам за формат на игра 4-3-3. Фали таков играч у везен ред, а и лани знаеше понекад со гол да изненади (даде 5/6). Моментално само монтоливо фигурира како океј замена.

И незнам може ќе ме ругате до сабајле ама Пашалич ко резерва да го имавме сезонава немаше да биде лошо, зборам за формат на игра 4-3-3. Фали таков играч у везен ред, а и лани знаеше понекад со гол да изненади (даде 5/6). Моментално само монтоливо фигурира како океј замена.

Ај Бертолачи од наредна ќе го имамо [emoji23]
Шала на страна ама врска си немаше Пашалич со покер фејсот, ама имаше среќа за голчиња го сакаше топката, увек се наоѓаше на право место...

Друго сакав да пишем, онаков Арсенал МИЗЕРЕН, исти ка Милан со Монтела што беше, греота да не се тепа... незнае кој кј тера, башка и Аубамејанг и Лаказет нема да играат со нас... мислим жално ќе биде да се испадне од таков тим!

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Ај Бертолачи од наредна ќе го имамо [emoji23]
Шала на страна ама врска си немаше Пашалич со покер фејсот, ама имаше среќа за голчиња го сакаше топката, увек се наоѓаше на право место...

Друго сакав да пишем, онаков Арсенал МИЗЕРЕН, исти ка Милан со Монтела што беше, греота да не се тепа... незнае кој кј тера, башка и Аубамејанг и Лаказет нема да играат со нас... мислим жално ќе биде да се испадне од таков тим!

а баш сакав да ти пишам да го тргнеш манекенот од аватар.

nnamdi oduamadi, ако ви текнува кога имаше 17/18 години некаде го ставија да игра у америка на пријателска со интер си викав тогаш wow што талент е овој, трчаше баш као африкански маратонец, а се сеќавам на други форуми имаше доста пофални зборови за детето :D ...
ама ете... :D :D :D :D

Пашалич исти курац ко другар му Калинич. Ќе напраи една добра работа 20 ќе усере. Не фала такви играчи ама воопшто не се потребни во тим.

nnamdi oduamadi, ако ви текнува кога имаше 17/18 години некаде го ставија да игра у америка на пријателска со интер си викав тогаш wow што талент е овој, трчаше баш као африкански маратонец, а се сеќавам на други форуми имаше доста пофални зборови за детето :D ...
Незнаев кој да стаем и ми текна на легендава што е у прв тим што никој незнае зошто е и што прае ама важно сегде по слики го има.. на тренинзи, на прослави, у соблекуална, отвараш дома шкаф и таму е... Се шлепа и до Кина Дубаи со Милан на припреми... Сигурно маскота им е, цела кариера у Милан му пројде а никој не го знае. Бонера замина и Абате ќе замине тој уште ќе е туе...

За Одуаманди читав дека ја хранел цела фамилија таму по африките и затоа Милан се уште го држи под договор. Е сега не знам колку е точно али убаво е да се верува во ова.

А оној Мастур кога го видов дека се уште се мота во тимов ми се слоши начисто, мислев дека собира старо железо некаде во Сунѓур маало.

Од играчите што си заминаа летоска мислам дека Кучка најдобро ќе легнеше како играч од клупа во фудбалот што го форсира Гатузо. Малку и нејасно ми е зошто толку лесно се откажавме од играч кој што секоја утакмица ја игра со 100% и мислам дека не требаше за 5м да се ослободиме од него. Не дека овој беше некое играчиште, но како замена за Кеси мислам дека би ни легнал и повеќе од добро.

Инаку во летниов преоден рок на неколку интересни играчи им завршува договорот со актуелните клубови и не би било лошо доколку постои можност да се проба да се донесе некој од нив. Не верувам дека летоска ќе се трошат пари како лани па од таму секој играч кој што може да понуди нешто и притоа не кошта ништо на трансфер пазарот треба внимателно да се следи. Лично моја желба е Макс Мајер од Шалке, но тука очекувам да се вклучат неколку тимови во борба за неговиот потпис, а доколку меѓу нив е Баерн Минхен тогаш џабе ја пишував оваа реченица. :D Исто интересна опција може да биде и Асамоа од Јуве, но по се изгледа нашиве ќе се насочат кон Стринич од Сампдорија. :cautious: Ако постои било каква можност за Асамоа да дојде во Милан, јас стварно не гледам која е логиката истиот да го заобиколиме, а место него да го донесеме хрватов. Во средниот ред исто како опција за нула евра може да се разгледаат Мутињо/Јаја Туре. Сега за вториов сигурно некој ќе рече дека има 35 години, но и Ван Бомел кога дојде во Милан не беше во цутот на младоста па ни се најде и тоа како. :P Сега ни јас не знам зошто се заиграв со ваков фудбал менаџер муабет во март месец кога не се ни знае дали и колку ќе троши Милан летоска, но ете ... да си го искажам и јас скаут мислењето кај фудбалерите кои би можеле за 0 еура да дојдат во Милан. :D Шала на страна, ако се трошат пари летоска нека се потрошат на класа напаѓач и ајт со здравје, а не би било лошо да се проба и со трампа на Гомез за било кој играч од помаливе клубови во Италија што игра горе-доле редовно и притоа може да ја покрие како играч од клупа позициајта на која што сега игра Бонавентура. :angel: А богами фали и крило во екипава зошто Хакан и Сусо освен Борини нема кој друг да ги замени. :tapp::boksix:

Ја вака се влажнев на тоа црнчето у одбрана Вергара, на светско до 19 године кинеше, мислев дека имамо централен дефанзивец за наредни 15 године :icon_lol:

Пашалич не е играчиште. У оваа ситуација добар би бил, кога неаме замени за средина. That is all I am sayin.
Куцо скроз го забораив.

Друг превара играч кој не заигра а имаше доста влажнење - Бартош Саламон. Си реков крај, Неста може говна да јаде.Nooot.
Иако он сепак, не е толкав паразит ко останатите двајца, сепак прва лига игра - каљари, сеа спал. Плус играше квалификации за репрезентација некоја утакмица, знам ја чекав за кеш.

Eeeeee koga se lozev e verglav tuka za Merkel :icon_lol::icon_lol:

Ti ebam lazniot mladinec, kojznae kaj igra sega, a mozno e i da ne igra, garant u nekoja fabrika na pogon e sega.

Straser isto, dade eden gol, placese i naprai najsmesna faca na svet i mozno e u tekot na vikendov da proba na Marli alka u Milano da mu shitne za " daj kolku imas brat" ama ke pocekame da vidime.

Последно уредено:
Моментално се шпекулира за,Реина,Фофана од Удине,Лаксалт и Вилиан од Челси.

Што ли праеа Прециоси и Галијани, еден ден ќе им излезат разговорите, ќе се дознае, ќе лежат и бројчаник на фонтана Ди Треви ќе биде поставен и има да вратат се до последно евро мамицата нивна.

Родни факинг Штрасер е продаен за тогашни 4ипол милиони евра во 2013 во дилот за Кевин факинг КОНСТАНТ. Денес, не се бави со фудбал, а битствува некаде во Џеноа, во нивната 6та екипа од каде се црпат играчи само ако умре некој во Солбиатесе недај боже. Џеноа никад не заработила ебан цент од негов трансфер.

Алексанер Меркел е продаен исто во Џенова во 2011 година за тогашни 6ипол милиони евра во дилот за Фараонохохохот Стефан факинг Ел Шарави во тие чудните формули што ги имаше во Италија, за пола од неговите играчки права. После долго шетање низ структурите на Џенова, влегол во машината на Поцо, бил во Удинезе и Вотфорд и сеа е во Адмира во Аустрија, чисто да се има на памет копилето ако се играат овие Адмира на тикет. Ниту Џеноа ниту другите екипи кајшто битствувал никад не заработиле ебан цент од негов трансфер.

Родни Штрасер даде гол во нашата последна шампионска сезона, во 2011, на тешко гостовање кај Каљари во 88 минута или така нешто и тоа битен гол кога се одвајавме на врвот на табелата, сите се радуваа ко луди. И Ибрахимович го злоставуваше по тренинзи. По тоа ќе го памтам.
Меркел копилето нема да го памтам по ништо.

гледам сте се олабавиле после добрава серија резултати :icon_lol:

За жал цел свет е со вакво мислење, дека Гатузо на ура го води Милан. Ок можда полесно им е да играат без притисок ама у играта се приметува дека има нешто. Не за џабе сите 3 тима што ги водел у кариерата до сега му имале коска одбрана. Лани или преклани коа испаднаа со Прато или кај и да беше тренер таму, имаше топ 5 одбрана у лига, така нешто беше, не ме држете за збор. Искрено, сакам да успее Рино у фудбалов и како тренер, без разлика дали тоа ќе биде Милан или некој друг тим. Ако не продужи со Милан, би сакал да остане у Серија А у некој солиден тим ко Џенова, Удинезе и компанија или свемирскиот Кијево, таму може да си најде и некој изгубен школски другар што сеуште активно игра прва постава.
Со тоа што и во Сион и во Пиза допре дно Гатузо, иако да бидам искрен поима немам под какви услови работел таму, односно дали му било се удоволено и дали ги имал играчите што ги посакува. Пишав и во Серија А темата, до сега одлична работа врши Гатузо, ама да не се лажеме дека Милан игра некој wow фудбал па да треба коси да кубеме. Да не ме сфатите погрешно, и мене ми е баш импресивно за колку кратко време ги среди играчите и го стабилизираше цел тим, пошо реално дојде во тим со многу лоша атмосфера и со милион порази и киксови позади нив.

Се надевам дека ќе гледаме квалитетно дерби во недела иако околностите мислам дека не налагаат такво нешто затоа што влогот е огромен, а Интер моментално игра лошо додека Милан игра добро ама убаво се истрошија периодов и тек ги очекува пеколен и згуснат распоред.

Leonardo Bonucci:"He never stops telling us every day how important the AC Milan shirt is and how much you should honour it every time you step on the pitch."

Hakan Calhanoglu:"Gennaro Gattuso is more like a mental coach than a football Coach. He changed me.
He talks to me so much and tells me to play free of pressures in my mind. He’s a great coach, and has changed the mentality of the club."

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom