Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Колку ќе ми биде мило фа заврше 0-5 сскам потоп Куртони,Чуконоглу,Бонабалерина со такви играчи небива.

Ќе рипнем од балкон

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Не верував дека ние можеме против било кого да изгледаме како глобтротерси.
Што се дешава со вашиве?

Не верував дека ние можеме против било кого да изгледаме како глобтротерси.
Што се дешава со вашиве?
Обие играчи шо играат во Милан ретко кој може да заигра во Чемпионшип,мислам дека и таму би биле резерви.

Велбек ли е Роналдо ли е...
Ете тоа беше муабетот @Castiel ... Велбекчо мизеријашот има поише искуство од 90% играчите што ни се у екипа изземајќи го Бонучи и Биља. За Озил не би ни разговарал, тука ги имаш Кошиелни, Мустафи, Ремзи и Миктаријан. Нашиве се дечишта сеуште, им се плашат бе види ги, Кеси е кесичка станат се тресе... Значи финалиња ЛШ, играње репрезентативни битни утакмици (европски и светски првенства), титули освајање и тн и тн.. нашиве што имаат као искуство? Дерби Дела Мадонина?
Не сме ни ние толку слаби како што е резултатот, незнам што е работава... Но пак, неискуството си го праи своето.
Наравоучение е да не летаме пак толку со изјави и очекувања.
Само криво ми е што ова доаѓа у ептен клучен момент и може да се одрази на аспирациите за ЛШ.
Ипак бато, није ти ово сасуоло .

Било која екипа да дојде од долниот дел на табелата во ПЛ на овој Арсенал од 0:2 ќе им ја сврти на 3:2 [emoji2]

Најлош натпревар и изгледаат како три месеци да имале пауза, а не една недела.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Кој expose му се случува на Бонавентура...а и на турската роба :icon_lol:

Тоа е,дали овде дали во Л.Ш.1/8 арсенал да им се паднеше на прва сериозна екипа,одма клизнаа.

Калабрија се надевам дека ќе се посвети на рибарство,кариера му завршија на утакмицава,памет му помарија цело време по негова страна ораат.

Обие играчи шо играат во Милан ретко кој може да заигра во Чемпионшип,мислам дека и таму би биле резерви.
Абе не заебавај ное од Брајтон го сркнавме. Милан како да го гледам Арсенал, без желба без срце играат, а моиве ко препородени беа во прво изгинаа, не ми се веруваше што гледам

Kolku treba da nemas mozok da mu ispratis topka u prazno na Kalinic :pos:

Формата на Силва и Калинич во минус е влезена, убедливо најлошо потрошени 60 милиони :rolleyes:

Калабрија за првиот гол на деснак му ја затвара левата страна и овој го исфрли како мало дете после некое време исто Макхтаријан само си ја мрдна на десна Калабрија ди продужи право хаос беше на оваа утакмица

Чист очај од сите. Бонавентура, Сусо и Калабрија особено. Не е се изгубено има уште 90 мин волку лошо да играат пак не верувам. Минимални се шансите ама сепак постојат.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom