Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Деновиве очекувам и да почнат (нови) шпекулации за Делофеу.
би одел до Ноу Камп на ушка да го донесам. Он е точно тоа што ни треба- спремен индивидуален играч што може сам да си напраи ситуација, кога веќе екипна игра нема и се е изгубено после 3 паса, таков тип на фудбалер многу може да смени... како шо смени и лани уосталом.
Тешко дека ќе го земемо Делофеу
![]()
Иначе се поголеми се шпекулациите дека имаат договор за Муса Дембеле од Тотенхем. Денеска не ни бил повикан у тимот на Тотнем
Немам некое мислење големо за играчв, незнам ни каде би играл кај нас, али ај да видимо што ќе биде
Баш тоа што ви треба е Дембеле ама не знам зошто би си заминал на зима, топ ако може да го земе Милан.Иначе се поголеми се шпекулациите дека имаат договор за Муса Дембеле од Тотенхем. Денеска не ни бил повикан у тимот на Тотнем
ја иам за Дембеле мислење, само ќе кажам, камо да не посере таква среќа да дојде кај нас некако.
За Делофеу, тоа е тоа, утнавме ние летоска, сега он утна и така.
Не е договорен у Интер бе, ова сликава е од еден профил на интераши на твитер
Ама го бараат и Интер и Наполи
Уште кога беше во Фиорентина имаше понуди ама ги одбиваше сите, мислам дека последната беше 40м, Фиорентина ја прифати ама тој одби. Сакал во Европа да игра фудбал.Имало понуди од кина за Калинич ама нормално дека сега таа пијавица не може да ја набркаме од тим како и многу такви до сеа.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk